Frank & Fresh coffee; genieten van een heerlijk bakkie in je luie stoel

Als rasechte koffieliefhebber voel jij je natuurlijk aangesproken door bovenstaande titel. Nietwaar? Ik in ieder geval wel! Want zeg nu zelf… als je graag een bakkie pleur drinkt, dan is de koffie niet aan te slepen. En zonder koffie zitten? Dat is hier in huis echt een no go! Vandaar ook dat ik erg enthousiast ben over de Frank & Fresh coffee. Heerlijke koffie die gewoon thuisbezorgd wordt. Hoef je (bijna) niets voor te doen om thuis een goede kop koffie te kunnen zetten. Ik vertel je er wat meer over dus ben jij een liefhebber? Lees dan zeker even verder.

koffie abonnement van Frank & Fresh coffee

Frank & Fresh coffee; voor de liefhebbers

Vers gebrande koffie is de lekkerste koffie. De pakken koffie die je in de supermarkt vindt zijn vaak al een tijdje ‘onderweg’. Die bonen zijn niet meer versgebrand, dat is een ding dat zeker is. Je hebt ook geen idee hoelang die pakken met koffiebonen daar al in de schappen staan, toch? Wat ons betreft was dat een van de redenen om eens te kijken naar andere manieren van koffiebonen aanbod. En die hebben we gevonden in de Frank & Fresh coffee.

Koffiebonen bestellen vanuit je luie stoel

Uiteraard zijn er meerdere aanbieders van abonnementen op koffiebonen. De Frank & Fresh coffee is er daar een van. Sterker nog, wij hebben al meer van dit soort leveranciers getest. Het voordeel van de bonen van Frank & Fresh vind ik zelf dat je weet wat je krijgt. Met een van de andere abonnementen die we hebben gehad konden we steeds nieuwe koffiebonen uitproberen. Ook leuk, maar je weet niet altijd wat je krijgt. Bij de coffee van Frank & Fresh weet je dat wel. En je hebt nu eenmaal een bepaalde smaak ontwikkeld als het over koffie gaat.

Je kan hier kiezen uit 4 soorten koffiebonen:

  1. Funky & Fruity
  2. Sweet & Soft
  3. Raw & Robust
  4. Bold & Brave

De Funky & Fruity coffee is een fris fruitige koffieboon die niet heel erg intens is van smaak. De Sweet & Soft is een iets intensere koffieboon met een zoete en romige smaakbeleving. De Raw & Robust heeft een krachtige en volle smaakbeleving die ook redelijk intens is en de Bold & Brave heeft de meest intense smaak van alle koffiebonen van de Frank & Fresh coffee.

Eerst een proefpakketje bestellen?

Weet jij niet goed welke smaak koffiebonen het beste bij jullie past? Geen probleem! Bestel een proefpakketje en je kan ze allevier uitproberen. Zo zijn wij ook begonnen. Met het proefpakket krijg je voldoende bonen om goed te proeven.

Eerlijk gezegd vind ik alle bonen wel lekker smaken alhoewel de Funky & Fruity ons het minste kan bekoren. Maar dat kan misschien ook komen omdat wij altijd cappuccino drinken en geen gewone koffie. De koffiebonen die wij voor de cappuccino zoeken moeten ook wat steviger van smaak zijn met een wat hogere intensiteit. Met de Funky & Fruity werd de cappuccino wat te slap. Eigenlijk had ik dat al kunnen lezen, want Frank & Fresh coffee geeft op hun website duidelijk aan welke bonen voor welk soort koffie het beste geschikt zijn.

Frank & Fresh coffee ‘Raw & Robust’ heeft onze voorkeur

De Frank & Fresh ‘Raw & Robust’ coffee heeft uiteindelijk onze voorkeur. Voor de cappuccino die wij graag drinken is dit een hele lekkere koffieboon, maar ook als we gewone koffie zetten of een espresso maken smaakt deze fantastisch.

Frank & Fresh coffee abonnement Raw & Robust
Tja, je bent koffieliefhebber of niet 😉

Waarom een abonnement afsluiten voor koffie?

Je kan tegenwoordig overal abonnementen voor afsluiten. Niet alleen op een foodbox of voor bloemen, maar dus ook voor koffiebonen. Wij maken graag gebruik van het abonnement op Frank & Fresh coffee bonen om verschillende redenen.

Ten eerste (heel belangrijk) zitten we nu nooit zonder koffiebonen en ten tweede is de kwaliteit en de smaak van de koffiebonen echt erg goed. Verder worden de bonen iedere keer vers gebrand.

ps… als je de bonen gebruikt hebt en je hebt gemalen prut over in je bakje, dan kan je er misschien wel koffie scrub van maken!

Voordeel van een abonnement bij Frank & Fresh coffee

Een groot voordeel vind ik dat je zelf de frequentie van de leveringen kan bepalen. Wil je wekelijks de koffiebonen ontvangen, of liever tweewekelijks, driewekelijks of eenmaal per maand. Op deze manier is er altijd een frequentie die bij je past, ideaal!

Het is ook heel handig dat de koffie gewoon in een brievenbusdoosje bezorgd wordt. Je hoeft dus niet persé thuis te zijn voor de bezorging van de Frank & Fresh coffee.

Je raakt gewend aan de smaak van je bonen en je koffie. Vandaar dat ik het fijn vind om steeds dezelfde bonen van hetzelfde merk met dezelfde kwaliteit te ontvangen. Als je iedere keer andere bonen in je koffiezetapparaat gooit is ook de smaak van je koffie iedere keer anders. Daar word ik persoonlijk niet zo blij van. Voor mij dus weer een voordeel van deze leverancier van koffiebonen.

Leuk detail: je kan op de website van Frank & Fresh zien wannneer de volgende branddag is.

Nu nog sparen voor de prachtige koffiezetapparaten van SAGE waardoor de koffie nog lekkerder gaat smaken 😉 .

Meer weten? Lees op de website van Frank & Fresh coffee over de abonnementen op vers gebrande koffiebonen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven