Franka Huveneers, working mam van week 50

Mijn naam is Franka Huveneers en ik ben sinds kort eigenaar van mijn eigen bedrijf motivatiecoach voor loopbaanadvies, lifecoaching en workshops.  Hiernaast werk ik al 3 jaar als zzp-er voor Career and Kids. Career & Kids begeleidt en coacht vrouwen, en ook steeds meer mannen, zodat zij met veel plezier en zo weinig mogelijk stress, werk en gezin kunnen blijven (of weer gaan) combineren.

Zelf ben ik als zelfstandige werkende moeder ook altijd aan het jongleren met mijn tijd. Je vervult zo veel rollen en alles moet ook nog eens vlekkeloos op elkaar aansluiten. Dit gaat vaak ten koste van jezelf en je eigen gezondheid. Helaas heb ik dit zelf ook moeten ervaren de laatste jaren. Met veel vechtlust en passie voor mijn werk ben ik er weer bovenop gekomen maar het blijft een uitdaging. Nu motiveer ik anderen om vooral datgene te doen waar ze energie van krijgen en leer ik ze ook vaker NEE te zeggen.

Ik zou nog uren door kunnen schrijven maar laat ik het hier maar bij houden. Ik heb geen zielig verhaal of 10.000 redenen om deze spotlight te verdienen…. Ik doe mijn ding met veel plezier en passie en wil vooral andere moeders en/of vrouwen stimuleren om het beste uit zichzelf te halen!

Wil jij de volgende working mam in de spotlight zijn, of geef je graag iemand anders op ? Kijk dan hier

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top