Frederike Goulmy, working mam van week 33

Blij, gelukkig en soms ook gestrest dat ben ik en ietwat ongeduldig, ja dat ben ik wel dat typeert mij. Als moeder van  4 kids (Linde 8 jaar, Teun 5 jaar, Suus 4 jaar en Jack 1 jaar)sta ik eigenlijk bijna altijd in de vijfde of soms zelfs zesde versnelling…af en toe zie ik mezelf zelfs staan als ik met 160 k/m per uur voorbij kom denderen. Meestal op weg naar werk, school, kinderdagverblijf, BSO, kinderfeestjes of sport van de kinderen.

Sinds 4 maanden begint de dag gelukkig vrolijk, daarvoor vierden de slapeloze nachten hoogtij en behoorde ik tot de categorie nachtouders. Als je geen 18 meer bent en je hebt er nog drie overdag rondrennen hakt dat er behoorlijk in…maar zoals gezegd zijn die slechte nachten met onze nu bijna 1,5 jaar oude Jack gelukkig voorbij.

Ik werk 24 uur per week voor een Kliniek voor orthopedie en plastische chirurgie waar ik de rol van OK Planner en plastisch consulente op mij mag nemen. Werk dat ik al bijna 6 jaar met erg veel plezier doe en waar met name de diversiteit voor mij erg belangrijk is.

Wel blijft het met een relatief groot gezin elke keer weer kunst en vliegwerk om bijtijds de kinderen fris en fruitig in de klas te hebben, de jongste op het kinderdagverblijf en mezelf redelijk vlekkeloos achter mijn bureau. Op de dagen dat ik thuis ben geniet ik van Jack met zijn nu al ondeugende streken en heb ik na schooltijd vriendjes en/of vriendinnetjes over de vloer. Er wordt gezwommen, gevoetbald en gedanst dus de week is altijd goed gevuld. Met name als ik op zaterdagochtend soms al om 7uur naar een uit-wedstrijd rij of om 07.45 richting het zwembad vertrek vraag ik me soms af waar mijn vrije tijd is gebleven….tijdens die vroege ochtend verplichtingen dacht ik regelmatig na over hoe het zou zijn om mijn eigen tijd te kunnen indelen en als mijn werk echt “mijn” werk zou zijn. Jaren droomde ik dan ook over voor mezelf beginnen. Ik was weer eens op zoek naar een leuk kinderfeestje en hoorde op het schoolplein regelmatig dezelfde kinderfeestjes voorbij komen. Ik was echt opzoek naar een “anders dan anders” en bijzonder kinderfeestje. Tijdens mijn zoektocht op het internet en met name via vriendinnen verzamelde ik de allerleukste kinderfeestjes. Zo kwam ik op het idee om een verzamel website voor bijzondere kinderfeestjes in Nederland te beginnen.

Ondanks mijn toch al gevulde leventje en de schaarse vrije tijd ben ik er met heel veel plezier aan begonnen en dat plezier is de afgelopen maanden alleen maar gegroeid. Ik ben redelijk wereldwijs geworden in de wereld van Facebook, Twitter, BTW, en website bouwen. Ik kan niet voor de volle 100% zeggen dat het soms niet een klein beetje ten koste gaat van mijn tijd met mijn gezin, maar ze krijgen er een vrolijke moeder voor terug die haar droom aan het waarmaken is…..dat is natuurlijk ook heel wat waard….

Zelf ook eens als working mam in de spotlight? Geef je dan op!

1 reactie op “Frederike Goulmy, working mam van week 33”

  1. Heel wat waard…. Dat is alles waard 🙂
    Leuk om je blog te lezen, zie je in mijn gedachten al rondscheuren, rennen en vliegen. De manier waarop je het schrijft geeft op de een of andere manier energie ipv dat het vermoeid.
    Ben benieuwd naar je website want we kijken ook langzaamaan in de kinderfeestjes en uiteraard ben ik graag origineel 🙂
    Van een vriendinnetje heb ik twee leuke sites uit Frankrijk gekregen, als je ze wil ‘hebben’ mail me dan even dan stuur ik je de link.

    Heel veel toi toi toi met het waarmaken van je droom!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top