De Freek Vonk Webshop: alles is te koop (behalve Freek, helaas)

Freek Vonk. Hij heeft al een heleboel Nederlandse harten veroverd (en dan heb ik het niet eens over dat van Eva Jinek, bij wie de vonk natuurlijk helemaal over sloeg). Freek heeft het ongekende talent om al die Nederlandse kindertjes ondanks hun tablet-nekjes de bossen in te krijgen. Zijn enthousiasme met betrekking tot de natuur werkt aanstekelijk: televisies gaan uit (als Freeks programma voorbij is natuurlijk) en kids gaan weer op avontuur. De Freek Vonk webshop werkt voorspellend 😉 .

freek vonk webshop

Gelukkig maar, want er zijn weinig dingen zo gezond voor een kind als lekker buitenspelen. Natuurlijk leveren al die avonturen wel smerige én soms zelfs gewonde kinderen op. Het bouwen van een boomhut of achtervolgen van een kikker is niet zonder gevaar 😉 . Voor goed wasmiddel moet je zelf zorgen, maar voor al die andere uitdagingen heeft Freek ook gewoon een oplossing. En die hoef je niet zelf op te sporen, je vindt hem gewoon in de Freek Vonk Webshop.

freek vonk webshop

De Freek Vonk Webshop: bij de derde rots rechtsaf

Het is misschien wat commerciëler dan we van Freek gewend zijn, maar ook hij moet natuurlijk een boterhammetje verdienen. En dus bestaat er gewoon een Freek Vonk webshop, voor alle Freek fans (en hun mama’s). Mij hoor je niet klagen. Die moeders kunnen nu namelijk ook ‘douchen met Freek Vonk’ 😉 . Freek heeft tegenwoordig zijn eigen shampoo- en douchecollectie. Je vindt de producten in zijn webshop maar ook gewoon in de schappen bij Etos en Albert Heijn.

Lama badfluim showergel?

Oké, als je de namen hoort zal je als moeder misschien minder geneigd zijn de doucheproducten van je mini-me te gebruiken. Lama badfluim showergel, dat klinkt niet heel verleidelijk. En wat dacht je van Slangengif Shampoo, of Gorilla Snot Showergel? Als je op de naam alleen al afknapt, kan je de shampoo beter voor je avontuurlijke kind bewaren en het houden bij het lezen van de leuke dierenweetjes op de flessen. Word je toch nog wat wijzer onder de douche! Dikke kans dat je kids geen problemen hebben met slangengif shampoo en er maar al te graag een keer extra de haartjes mee wassen. Op naar het gebruik van die Freek Vonk webshop producten dus. De producten zijn dermatologisch getest en 100% zeepvrij.

Lees ook: de Smartscope mee op avontuur

Een pleister op de wonde

Zoals we al stelden, op avontuur gaan is niet geheel zonder gevaren. Een schram of snee zit in een klein hoekje, zeker als je achter een of ander wild beest aan zit. Maar ook nu heeft Freek de oplossing. Een mooie pleister op de wond zijn deze, euh ja, pleisters. Vol plaatjes van Freek en zijn beestachtige vrienden. Ze zijn hypo-allergeen en waterbestendig – altijd handig als er nog een krokodil gevangen moet worden. Of als er nog een douche met Freek op het programma staat, natuurlijk. Helaas waren ze nét niet groot genoeg voor Freek zijn laatste aanvaring met die haai, maar ook daar komt hij weer bovenop gelukkig.

 

1 gedachte over “De Freek Vonk Webshop: alles is te koop (behalve Freek, helaas)”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven