Wassen en strijken? Dàt doe ik niet meer sinds ik fresh folds ken!

Hi, ik ben Jette, getrouwd met Mike en moeder van Rianne van 4 en Rikkie van 1. Ik jongleer, zoals zoveel van mijn vriendinnen, tussen mijn gezin en mijn leuke baan als coördinator van een kinderdagverblijf. Het is rennen van de vroege ochtend tot de late avond. En het is altijd schipperen met mijn tijd. Jullie zullen dat vast wel herkennen! Mar sinds ik Fresh Folds ken is de balans iets beter te vinden.

Sta ik te vouwen en te strijken, terwijl ik het liefst gezellig met mijn meisjes op de bank een boekje wil lezen. Maar wat een vondst toen ik het bestaan van Fresh Folds, de online ophaal- en bezorgservice voor was- en stoomgoed, ontdekte! Mijn vriendin gaf mij een paar waszakken kado voor mijn verjaardag, zodat ik het kon uitproberen. Origineel kado, vind je niet? Ik besloot direct om vaste klant te blijven. Wat een prachtig systeem! Met een paar muisklikken op mijn computer of via mijn smartphone worden mijn vuile lakens, handdoeken, kinderkleertjes en overhemden thuis opgehaald en de volgende dag kan ik het gewassen, gevouwen en gestreken zo in de kast leggen! Schoner en netter dan ik het zelf zou kunnen. En ik kan het zelfs vanaf mijn werk of vanaf het schoolplein inplannen!

Wassen en strijken doet Fresh Folds 

fresh foldsFresh Folds is echt een uitvinding voor deze tijd, waarin we druk en haastig zijn en altijd het gevoel hebben van te weinig vrije tijd. Ik heb Fresh Folds ontdekt als de online-brug tussen de buurtwasserette en de hardwerkende moeder die een baan en een gezin wil combineren zonder onnodig veel stress. En weet je dat ik het ook nog een heel sympathiek bedrijf vind? Zij zorgen ervoor dat de kleine wasserettes meer overlevingskansen krijgen. Goed voor hen en fijn voor ons. Zelfs onze buurt blijft er levendiger door. Bijzonder aan Fresh Folds is ook dat ze zich verbinden met de toekomst van de wereld (en dus van mijn meisjes), door hun duurzame manier van wassen en vervoer en hun acties voor kinderen in de derde wereld die amper kleren hebben. Dat voelt goed. Voor een alledaagse handeling als wassen, die zoveel tijd in beslag neemt, heb ik nu gelukkig een professionele website en een professioneel bedrijf gevonden die mij flexibel en 7 dagen van de week alle werk uit handen neemt. Je krijgt er zoveel vrije tijd voor jezelf en je gezin voor terug, vast ook iets voor jullie!

Ontdek hier meer over de missie van FreshFolds

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven