De Fridge Monkey, mooi en handig tegelijk

Is het al zover? Ben je nu na de Sinterklaas al aan het rond shoppen voor cadeautjes onder de kerstboom? Wij hebben iets vreselijk leuks ontdekt. Erg praktisch en leuk om cadeau te doen aan een ander, maar eigenlijk zeker zo leuk om cadeau te doen aan jezelf… De handige Fridge Monkey.

fridge monkey

Fridge Monkey; een toppertje voor de koelkast

De Fridge Monkey is een flexibel rubberen matje dat speciaal is ontworpen om een zo efficiënt mogelijke ruimte te creëren voor het opbergen van allerlei (wijn)flessen en blikjes in de (koel)kast, zonder dat ze kunnen gaan rollen.

Een geniaal idee vind ik het, dit siliconen matje. Het bespaart niet alleen ruimte, maar vooral ook een hoop ergernis. Zo rollen hier de bierflesjes in de koelkast altijd alle kanten op, zo irritant. Voor een klein prijsje ben je van deze irritatie af en kan je mooi stapelen met deze flessenhouder.

De Fridge Monkey kan daarnaast in de vaatwasser en is zeker duurzaam in het gebruik. Een veel simpeler en goedkopere plek voor je wijnflessen of biertjes is er niet te vinden denk ik. Daarnaast bespaart het je een hoop ruimte. Enige nadeel? Als je de onderste fles wijn wilt hebben 😉 .

Wil je toch liever een andere flessenhouder? Check dan deze flessenrekken even. Ook leuk!

Oorsprong van deze flessenhouder

Het product is geïnspireerd op de mythische “Brass monkey” die gebruikt werd op schepen om kanonskogels praktisch en veilig op te kunnen stapelen! De Fridge Monkey is verkrijgbaar in 4 kleuren: blauw, rood, zwart en wit. Voor maar € 6,95 per stuk, heb je een praktisch cadeau wat nog leuk is om te geven ook! Het product gaat gewoon mee met de brievenbus post!

Fridge Monkey kopen

Hier in Nederland is de Fridge Monkey maar op één plek te koop. Raar eigenlijk, maar het is zo. Je vindt hem bij Bijzonder Handig.

Zoek je naar hele partijen, dan kan je even checken op de welbekende chinese websites.

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top