Froukje de Both niet meer onzeker over haar lichaam

froukje-both-niet-meer-onzeker-billenFroukje de Both is niet meer onzeker over haar lichaam, lezen we in het tijdschrift ‘Happy in shape’. En dat vinden wij fijn om te horen! Want al die modelletjes maatje 34 komen ons onze strot uit, om het maar even zacht uit te drukken.

Heb jij dat niet? Je kan een willekeurig blad openslaan, of de discussies op internet fanatiek volgen over de modellenmaatjes (en dat ze toch eigenlijk niet zo broodmager zouden moeten zijn), maar ik zie nog nergens de normale moeders staan! Alle foto’s die ik zie geven mij een gevoel van onbehagen. Een ‘dik’ gevoel.

Mijn buik is na twee kinderen toch ècht anders dan hij eerst was, en mijn billen zijn inderdaad ook niet meer zo strak als ze geweest zijn. En ik ben helemaal geen ‘who cares’ type. Ik doe ook nog wat aan sport en let ook een beetje op mijn eten (niet altijd, geef ik toe), maar de ‘normale’ mama is nu eenmaal niet zoals de plaatjes je laten geloven!

Gelukkig heeft Froukje zich er ook bij neergelegd 😉 . Froukje (43 lentes jong, net als ik!)  was lange tijd onzeker over haar eigen lichaam, en met name haar bilpartij. Inmiddels constateert ze  “Ik kan trainen wat ik wil, dit is gewoon mijn lichaamsbouw en dat moet je omarmen”.

Amen! Dat maar veel bekende nederlandse mama’s zich van hun eigen on-strakke kant laten zien! (mede met dank aan sterren als Beyoncé en Shakira 🙂 ).

froukje_de_both

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven