Ik krijg moordlustige neigingen, please help me!

Zo voelt het op het moment. Iedere dag weer. Ik kan er niets aan doen, maar ik krijg moordlustige neigingen van al die kleine rot fruitvliegjes. Vorige week zijn wij terug gekomen van vakantie en sinds dat moment ligt de stofzuiger hier onafgebroken midden in de keuken. Niet mijn fijne V6 Fluffy waar ik eerder een artikel over schreef, nee, voor deze fruitvliegjes maak ik een uitzondering en ligt mijn oude stofzuiger weer in de keuken. Ik heb namelijk al van alles geprobeerd maar het beste werkte gewoon mijn eigen oude stofzuiger. Ten minste dat denk ik. Ieder half uur sta ik met mijn oude stofzuiger de fruitvliegjes op te zuigen. Gatverdamme. En langzaamaan ontpop ik mezelf als seriemoordenaar…

fruitvliegjes

Krengen, die fruitvliegjes

Ze lijken heel aandoenlijk. Ze zijn klein,  maken geen herrie, steken niet en komen daardoor relatief schattig over. Maar ik ga over lijken met deze krengen! En ze lijken nog vaker te fokken dan konijnen, merk jij dat ook? Ik hoef me maar om te draaien en 15 minuten later zijn ze weer verviervoudigd! Hoe doen ze dat toch?

Zouden fruitvliegjes zoveel paren omdat ze gedoemd zijn om ook massaal te sterven? Of worden ze gestimuleerd door al die zoetigheid van fruit restjes? Ik heb geen idee, maar mijn idee is dat dit een soort walhalla moet zijn voor de mensen-man. Kiezen tussen de twee geneugten van het leven. Eten òf zorgen voor nog meer nageslacht. Sounds like heaven, nietwaar? Maar niet in mijn keuken! Mèn wat ben ik klaar met die beestjes.

Wat te doen aan fruitvliegjes

Als je zoekt op internet dan valt er genoeg over te vinden. En je hoort mij niet zeggen dat het niet werkt, maar het werkt gewoon niet goed genoeg! Hoe moeilijk kan het zijn om iets te bedenken waardoor fruitvliegjes gewoon binnen een halve dag uitgeroeid zijn? Dat je keuken weer van jouw is. Dat je weer met een gerust hart een slok van je wijn kan nemen zonder dat je bang hoeft te zijn dat meneer fruitvlieg jouw wijn heeft misbruikt om zijn vrouwtje even lekker in te badderen en zij bedenkt dat dit een prima broedplaats is voor nog meer van dat gespuis.

Yagh. Vertel. Heb jij de oplossing voor me?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven