Lekker én gezond eten: Fuelyourbody met gezonde maaltijden!

Sinds een week hebben we één la van onze grote vriezer vol zitten met koolhydraatarme maaltijden van Fuelyourbody, vandaar ook dat ik deze review schrijf. We hebben er namelijk al een heel aantal geprobeerd en ik wil jullie graag vertellen hoe de maaltijden van Fuelyourbody ons bevallen.

Fuelyourbody review

Wat is Fuelyourbody eigenlijk?

Het is een kèkke naam voor een dito bedrijf dat maaltijden maakt die in de basis gezond zijn en daarnaast nog voor specifieke doeleinden ingezet kunnen worden. Dat klinkt misschien lastig dus ik leg het nog even uit. Het is namelijk heel simpel.

Bestel je kant en klare maaltijden bij Fuelyourbody zoals ik voor de review gedaan heb, dan kan je kiezen. Je kan de maaltijden zelf kiezen natuurlijk, maar je kan ook kiezen welk type maaltijden je eigenlijk wilt.

Zo bestelde ik bijvoorbeeld maaltijden om af te vallen en vet te verliezen, maar je kan ook Fuelyourbody maaltijden bestellen als je wilt bulken voor het sporten. Of specifiek voor als je wilt droogtrainen.

Dit is een opvallende usp aan Fuelyourbody en mag dus ook zeker in deze review benoemd worden.

fuelyourbody review maaltijden

Fuelyourbody maaltijden review: hoe smaken ze eigenlijk?

Ik heb al heel wat keren maaltijdboxen en kant en klaar maaltijden uitgeprobeerd, dus hier kan ik wel wat in vergelijken en over roepen.

Persoonlijk vind ik de Fuelyourbody maaltijden die ik tot nu toe geprobeerd heb erg lekker, dus een positieve review wat dat betreft. En niet alleen van mij trouwens, ook Luc en Frank hebben er met smaak van gegeten.

Hier vind je de kant en klare maaltijden

Omdat ik heb gekozen voor de koolhydraatarme maaltijd varianten zijn ze niet alleen lekker, maar ook nog eens heel erg gezond en ook dat proef je. Het werkt als een stimulans om ook daarna weer even op te letten met wat je in je mond stopt.

De gerechten die ik besteld heb bestaan voornamelijk uit een stukje vlees gecombineerd met groenten. Maar ze hebben (in een andere categorie dan in de koolhydraatarme maaltijden) ook lekkere en gezonde maaltijden met bijvoorbeeld rijst, pasta en aardappels.

Het water loopt me bijvoorbeeld in de mond als ik die lekkere tomatenrijst griekse stijl zie van hierboven. Of die macaroni beef teriyaki! Maar die heb ik dus beiden niet in mijn eigen pakket zitten, omdat ik voor koolhydraatarm gekozen heb 😉 . Iets om te onthouden voor de volgende keer.

En ben jij vegetariër? Denk dan niet dat je bij Fuelyourbody geen keuze kan maken want ze hebben ook een heel aantal vegetarische en vegan kant en klaar maaltijden!

Waarom kiezen voor kant- en klaar maaltijden?

Die keuze heeft ieder voor zich. Ik snap het als je alleen woont dat je dan niet iedere keer zin hebt om te koken. Dat is bij ons niet het geval. Tóch vind ik het prettig om zo nu en dan gebruik te maken van kant en klaar maaltijden en die van Fuelyourbody komen uitstekend uit de review moet ik zeggen.

Als een van de kinderen bijvoorbeeld vroeg moet sporten dan is het prettig als ze makkelijk apart kunnen eten. Dan kook ik gewoon, maar eten zij die keer een kant en klaar maaltijd. Heb ik over van mijn eigen gekookte eten? Dan gaat dat weer de vriezer in.

Ik las bijvoorbeeld in een van de andere reviews iemand die Fuelyourbody maaltijden gebruikt omdat ze zoveel is afgevallen en graag gezond blijft eten, maar niet altijd de tijd heeft om zelf te koken. Dan is dit een prima keuze.

Je legt een partij van deze maaltijden in je vriezer en je bent voor weken voorzien van makkelijke gezonde kant en klaar maaltijden. Want afvallen met gezond en lekker eten is natuurlijk het fijnste.

kant en klare maaltijden sporters van fuelyourbody

Voordelen van Fuelyourbody maaltijden

  • Je kan heel eenvoudig filteren op wat voor type maaltijden je zoekt
  • Super snel warm (uit de vriezer 8 minuten in de magnetron)
  • Je hoeft niet zelf te koken zoals bij dit weekmenu dat koolhydraatarm is
  • Je kan van iedere maaltijd die je bestelt zien wat de hoeveelheid calorieën is die erin zitten, dat is natuurlijk super handig als je hier op wilt (of moet) letten
  • Ook geschikt voor vegetariërs

Los van de kant en klaar maaltijden die ik heb gereviewd hebben ze bij Fuelyourbody ook nog tal van andere producten, zoals bijvoorbeeld light sauzen in allerlei smaken, cooking sprays en proteïne pannenkoeken. Maar ook proteïne snacks, noten en diepgevroren fruit voor je ontbijt bijvoorbeeld.

Deze webshop zorgt voor een compleet assortiment dat past bij jouw doelstellingen.

Nadelen van de Fuelyourbody maaltijden

De nadelen zijn eigenlijk niet anders dan dat je bij iedere kant en klare maaltijd ziet. Of dat nu de maaltijden uit deze fuelyourbody review zijn, of van een ander merk. Of de kant en klaar maaltijden van onze groenteboer (ook lekker!) of de supermarkt. De prijs.

De prijs ligt ongeveer tussen de € 5,95 en de € 7,95 in. Dat is op zich niet echt heel veel, zeker niet als je het gaat vergelijken met andere maaltijd leveranciers, of de kant en klare maaltijden uit de supermarkt. Tóch is het natuurlijk duurder dan dat je zelf je prakkie kookt, maar dat is logisch.

Tip: je kan maaltijdpakketten kopen bij Fuelyourbody waardoor je meerdere maaltijden in één keer besteld (allerlei verschillende maaltijden). Hierdoor daalt de prijs. Zo had ik 12 koolhydraatarme maaltijden voor € 76,95, wat neerkomt op € 6,30 per maaltijd.

Eindconclusie review Fuelyourbody

Ik kan niet anders dan positief zijn over de maaltijden van Fuelyourbody. Los daarvan kan je op hun site ook terugvinden dat ik niet de enige ben die hier positief over is. Uit maarliefst 1856 reviews blijkt dat mensen Fuelyourbody waarderen met een 9!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven