Full colour strijkapplicaties om zelf je shirt mee te pimpen

Nog een paar leuke artikelen kopen met een korting van 20% dat kan bij Janey-kidswear. Je hoeft alleen maar de kortingscode zomer in te voeren en je voordeel wordt direct verrekend.

Wat dacht je bijvoorbeeld van een trendy rokje, luchtig jurkje of zo’n gaaf shirt in felle kleuren met hippe retro details? Of kies bijvoorbeeld voor een hip rokje met een vrolijk koala shirt of een jeans jurkje van jersey gemaakt met een bruidspaar applicatie. Hoe gekker hoe beter! De prints scheuren niet en blijven goed van kleur in de was.

Ook leuk om zelf een shirt te pimpen. Met de full colour strijkapplicaties van Janey-kidswear kan dat binnen no-time. En er is ook aan de jongens gedacht. In het assortiment zitten verschillende stoere, hippe en sportieve prints, waar zij ongetwijfeld vrolijk van gaan worden.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven