Fulltime mama en fulltime werken. Het kan !

fulltime werkenVan thuisblijf mama met geld naar fulltime werken en mama. Zes jaar was ik een thuisblijfmama… Omdat ik dit wilde en omdat het financieel gewoonweg mogelijk was. Ik leefde een sprookje; groot huis, grote auto, leuke vent en geld genoeg… tot op een dag het sprookje geen werkelijkheid bleek te zijn maar een nachtmerrie…

Ineens moet je verhuizen, kindjes troosten en vooral als een gek werk zoeken. Ik ben nou eenmaal geen type voor een sociale uitkering, dus werken werd het… Vanuit het niets moest mijn driejarig zoontje full-time naar het kinderdag verblijf omdat ik moest fulltime werken en mijn 6 jarig dochtertje naar de na-schoolse. Ik heb de eerste de beste baan aangenomen en mezelf naar binnen gebluft door te zeggen dat ik opvang had.  Redelijk paniek aan mijn kant ten ik kon beginnen, dat snap je… maar ik ben ik niet als het me toch niet lukt.

Fulltime werken geeft me een voldaan gevoel

En zie hier het resultaat.  Al 2,5 jaar een mama die 36 uur per week werkt en het nodige commentaar ontvangt, inclusief van ex lief. Maar deze mama is nu happy, het leven heeft veel meer zin voor mij en de kindjes doen het goed. Op deze manier heb ik er zelf voor gezorgd dat we niet in de schulden kwamen en nu leven we alle 3 eigenlijk behoorlijk lekker. Ik geniet nu lekker nog een week van mijn “thuisblijfmamazijnde” omdat ik vakantie heb. Maar ik ben na deze week erg toe aan mijn werk en de kindjes erg toe aan een mama die niet elke dag thuis is 😉

Kortom ik ben fulltime mama en fulltime medewerkster and i like it!!

6 gedachten over “Fulltime mama en fulltime werken. Het kan !”

  1. Ja en ik kan het weten ik werk namelijk met deze KANJER !!! Het is een lieve schat , een kanjer voor haar collega’s maar bovenal een SUPER mam !!!!

  2. Avatar foto
    Jeanne van Dijk

    Ja, dat was ook mijn eerste reactie: respect!! Je hebt voor jezelf en je kindjes gekozen en ondanks jouw werk komen die niks te kort, dat lees je zo. Helemaal goed!

  3. RESPECT!!! Ik zie vrouwen als jou dagelijks aan mijn bureau op het werk, alleen jij bent echt een van de weinigen die de daadkracht heeft om dit daadwerkelijk om te zetten… Ben trots op je!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven