Funny Gummy klei speelgoed, een nieuwe rage hier in huis

Al eerder van gehoord, van Funny Gummy klei? Lotte is gisteren samen met haar vriendinnetje naar de markt geweest om deze klei te kopen. Ze kwamen thuis met twee kleine pakjes met schreeuwerige tekst erop, enorm aantrekkelijk natuurlijk voor kinderen om te zien, maar ook om te voelen. En niet alleen voor kinderen 😉 . Deze Funny Gummy klei wordt ook wel kneedbare squishie klei genoemd. En van de squishy rage kunnen we ons nog alles herinneren toch? Ik weet niet hoe het bij jullie zit, maar hier is de liefde voor squishies nog geen verleden tijd.

funny gummy klei

Funny Gummy klei, om te kleien en meer

Ik zeg niet voor niets ‘en niet alleen voor kinderen’, want ik merk zelf ook dat ik deze Funny Gummy klei lekker vind om vast te hebben en om in te kneden. Stom toch. Met slijm heb ik dat minder, want dat plakt een beetje aan je handen, voelt koud en viezig aan vind ik. Maar deze Funny Gummy die voelt heerlijk aan. Alsof er een soort scheerschuim in verwerkt zit ofzo. Funny Gummy heeft ook als bijtitel airfoam… dat heeft wel weer wat met schuim te maken natuurlijk. Zo ziet het er eigenlijk in het begin ook uit als je er in kneed. Het voelt vol aan, kneed lekker door en knispert een beetje tussen je handen.

Wat kan je doen dit Funny Gummy spul?

Tja, uhhh, wat die meiden er allemaal mee doen? Van alles en niets tegelijk eigenlijk. In ieder geval hebben ze er wel veel plezier mee, dat wel. Je kan erin kneden, je kan er mee kleien en er allerlei vormpjes mee maken bijvoorbeeld. Maar je kan het ook uit elkaar trekken, of het gebruiken als een concentratietrigger net als de fidget spinner. Ook h”el tof… maak er een bal van en je kan er mee stuiteren!

Maar het leukste wat je ermee kan doen is je eigen vlog opnemen natuurlijk en dat deden de meiden dan ook. Vol overgave 😉 .

https://youtu.be/jrU9pkYquXs

Let op met de Funny Gummy klei

Hou wel in de gaten dat deze klei uitdroogt als je hem niet in de verpakking terug doet, of hem niet in een bakje bewaard. Het is zelfs zo dat je -als je er een vorm van kneed- 24 uur later de vorm als vaste variant hebt. In die zin kan je er dus heel leuk mee kleien omdat hij in het begin mega kneedbaar is en je na 24 uur een gekneed product hebt wat zo blijft.

Daarnaast moet je er natuurlijk met kleine kinderen bij blijven. De klei ziet er namelijk best aantrekkelijk uit en je wilt natuurlijk voorkomen dat ze er een hapje uitnemen.

Waar kan je de Funny Gummy klei kopen?

Zoals gezegd kochten Lotte en haar vriendinnetje de klei op de markt. Maar je kan op verschillende plaatsen terecht voor de Funny Gummy klei. Bij ons in het centrum hebben ze hem ook bij de Bruna, maar online vind je hem daar niet. Daarnaast is hij daar ook wat duurder dan de variant die de meiden kochten.

Online koop je de squishy klei bijvoorbeeld bij Bol.com, maar ook bij leerhulpmiddelen.com en Dobeno. De prijzen verschillen echter enorm (van € 4,95 tot € 10,00).

De goedkoopste webwinkel waar ik de Funny Gummy klei heb kunnen vinden is Sinqel. Daar kost de klei € 1,99 voor een zakje met 60 gram. Prima prijs.

<3 Je vindt hem hier bij Sinqel

Tip: Wat je natuurlijk ook kan doen is de klei toevoegen aan je verlanglijstje op Listi! Kan je anderen direct laten weten wat jij graag voor je verjaardag wilt hebben 😉 .

2 gedachten over “Funny Gummy klei speelgoed, een nieuwe rage hier in huis”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven