FurReal Ricky; nog geen echte hond, maar het komt in de buurt (inclusief poepzakjes)

Er is één ding dat bij heel veel kinderen chronisch op hun verlanglijstje staat. Ze willen een huisdier. En, nog specifieker, in veel gevallen: een hond. Zeuren ze bij jou ook met enige regelmaat de oren van je kop? Dan zóu je natuurlijk overstag kunnen gaan. Maar een hond nemen, dat houdt heel wat in. Lees het artikel over een gezinshond kopen maar eens. Wil je je kinderen vast een beetje laten oefenen? Dan maak je ze waarschijnlijk met hondje FurReal Ricky heel blij. Een hond die blaft, pootjes geeft, poept én een botje pakt.

⇒ Je koopt furReal Ricky hier

furreal ricky

FurReal Ricky review: leg de poepzakjes maar klaar

Een hond is niet alleen maar spelen en aaien. De belangrijkste verantwoordelijkheid die je erbij krijgt is dat dat beest ook genoeg naar buiten kan. Voor de beweging… En voor zijn behoeftes natuurlijk. Ook als het regent. En dan mag jij, met alle liefde die je voor je huisdier hebt, de rommel opruimen. Ook dát is een lesje dat kinderen moeten leren als ze een hond willen. En die hondenpoepzakjes die doen hele rare dingen met je!

Met het FurReal hondje Ricky kunnen de kinderen vast een beetje oefenen. Al is het nog niks vergeleken bij echte hondenpoep!

hasbro furreal ricky

FurReal Ricky in ons huis

Wij hebben beesten genoeg in huis. Maar naast onze hond, de poes, de konijnen en de vis begon Lotte’s hart ook sneller te kloppen van FurReal Ricky. Het interactieve FurReal hondje kan meer dan 100 bewegingen maken in combinatie met geluidjes… En je kan hem net als een echte hond trucjes leren. Maar let op, net als een echte hond moet er niet alleen wat in, er komt ook wat uit! Heeft hondje Ricky gegeten, dan moet hij uitgelaten worden voor een plasje en een poepje. Nog niet helemaal echt (zo ruikt het in ieder geval niet) maar het komt in de buurt.

furreal hondje

Ricky is een echte knuffelkont

Ik snap wel waar die liefde van Lotte vandaan komt hoor. Vroeger was ik zelf ook helemaal weg van al die knuffeldieren die (een kleine beetje) interactief waren. Het voelt een soort van echt. De allereerste speelhondjes die aan een riempje mee liepen en terwijl wat blaften? Ik vond ze te gek! Ieder jaar stond die dan ook weer op mijn verlanglijstje. Net als de interactieve hatchimal. Helaas was Sinterklaas destijds niet zo bezig met die interactieve hondjes en dergelijke. In ieder geval niet die Sinterklaas die bij ons thuis langs kwam.

Als mijn dochter dus blij begint te glunderen omdat furReal Ricky bij haar in huis staat, dan begrijp ik dat. De lol van hondepoepjes opruimen, een botje en pootjes laten geven zijn geheel terecht. Hoe lang de liefde blijft? Dat durf ik niet helemaal te zeggen. Eerlijk is eerlijk… ook de hond, poes, konijnen en vis strijden om de aandacht 😉 .

De prijs van FurReal Ricky

Persoonlijk vind ik furReal Ricky behoorlijk prijzig. Het goedkoopste vind je deze interactieve speelhond van Hasbro op Bol.com, maar dan nog kost hij € 129,00.

rainbow dash

Winactie met de Rainbow Dash

Omdat furReal Ricky zo geliefd is heb ik daar geen winactie voor helaas, maar ik mag wel Rainbow Dash weggeven. Ook leuk toch? Wil jij de My Little Pony Rainbow Dash ontvangen, doe dan mee en geef hieronder in een reactie aan voor wie je die graag wilt hebben. Like ons op Facebook of Instagram en wie weet word jij de gelukkige. De winactie loopt tot 1 december 2018.

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

25 gedachten over “FurReal Ricky; nog geen echte hond, maar het komt in de buurt (inclusief poepzakjes)”

 1. Dochtertje Hélena zit volop in de éénhoornfase! Glitters en pailletten zijn ook nooit ver weg en regenbogen zijn ook niet te versmaden! Ze wordt bijna vier, wie weet wacht er dit jaar een wel heel erg gegeerd geschenk op haar, een nieuw zangvriendje?

 2. De rainbouw is ook super leuk! Die zou echt zo goed bij de pony!s in het ponyhuis van mijn dochter passen. Ik loot heel graag mee.

 3. Zingen en My Little Pony een perfecte combinatie voor mijn dochtertje en stiekem ook voor mama! Het zou een leuke verrassing zijn voor de feestdagen.

 4. Avatar foto
  Kristel Gubbels-daemen

  Super leuk voor onze dochter Noor die is gek op eenhoorns en op zingen. Perfecte combinatie samen 🙂

  Hondje is idd duur. Vind veel nieuw speelgoed erg duur en zal hier niet te vinden zijn in de zak

 5. Avatar foto
  Heidie van der Steeg

  Mijn zoon zag er laatst al reclame van op tv en zei al “dat is echt iets voor Lara’. En dat heeft hij goed gezien. Zijn kleine zus van 6 is gek op My Little Pony en zingen dus dit is een gouden combinatie voor haar.

  Die Ricky van Furreal is ook erg leuk maar erg prijzig. Ik houd het in de gaten voor komend jaar, als het niet meer zo nieuw is, krijg je ze na een tijdje vaak een stuk goedkoper. Ze willen graag een echt hondje hier maar daar zal het de komende jaren niet van komen. Ricky is dan wel the next best thing.

 6. Zo gaaf de zingende Rainbow Dash! Althans… volgens mijn dochter van 4 jaar. Zij heeft hem op haar verlanglijstje gezet. Gisteren het lijstje in de schoen gestopt, vanochtend brullen dat de My Little Pony er niet in zat…, ?
  Niet helemaal goed begrepen dat je je verlanglijstje doorgeeft voor pakjesavond… ?
  Maar zoals je uit het verhaal kunt opmaken, is Rainbow Dash hier meer dan welkom!

 7. Avatar foto
  Samantha de Weerd

  Inderdaad dat hondje is super duur! Voor sinterklaas of kerst eigenlijk té duur vind ik zelf 😉 en de eenhoorn is eigenlijk veel leuker. Daar kan je ook lekker mee zingen en dansen. Wij wagen dus graag een kansje. Daar maak je mijn dochtertje die gek is op eenhoorns heel blij mee!

 8. Ik zou hier mijn nichtje heel erg blijf mee maken . Stiekem wat extra leuks in de zak van sintklaas dien als extra verrassing voor allemaal

 9. Werd helemaal enthousiast over het hondje. Maar poe wat duur! Dat wordt hem dus niet maar we doen graag mee met de winactie van the little pony. Die is ook gaaf.

 10. Oh ik was al helemaal enthousiast over Ricky, wat zou Lévi daar blij mee zijn;)
  Whaha, oeps ….maar Rainbow Dash is ook heel welkom hoor…

 11. Guusje (5 jaar) heeft zelf haar verlanglijstje geschreven en wil graag een “koonein” ☺️ , maar die gaat er niet komen hihi. Want zoals zoveel ouders, zie ik het al gebeuren dat ik straks alles mag doen qua verzorging. Maar in het intertoys boek staat een grote dikke rode cirkel om de “My Little pony Rainbow Dash”!! Wat zou ze die graag krijgen van sinterklaas! ???? Laten we duimen dat de Sint dat ook net zo’n goed idee vindt. ☺️??

 12. Avatar foto
  Annemarie Vrijdag

  Ik vind hem zoooo leuk!
  Een “echte” pony voor Yara!
  Hoewel ik je blog over Ricky ook met volledige aandacht heb gelezen, en nu op zoek ga naar filmpjes…
  Ik blijf je volgen hoor

 13. Avatar foto
  elisabeth maria martina

  daar zou ik graag mijn kleindochter mee verrassen
  die leukerd zal vast nog wel onder de kerstboom passen

 14. Wout zou graag een hond willen maar omdat papa en mama werken vinden wij dat dat niet gaat. Ricky zou een oplossing hiervoor zijn. Maar helaas kunnen we die niet winnen. Een pony vind Wout ook leuk! (Eigenlijk bijna al de dieren.?)Maar een pony past niet in onze tuin?. Daarom zou my Little Pony Rainbow Dash een super oplossing zijn. Wout zou het geweldig vinden, een lief dierenvriendje!??

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven