Fytoslank voedingssupplementen: review Fytoslank om af te vallen

Er wordt wel eens gezegd dat niets zo veranderlijk is als het weer. Daar ben ik het dus niet mee eens. Volgens mij is niets zo veranderlijk als een vrouw. Niet alleen onze mening kan wel eens een klein beetje (of gewoon helemaal) omslaan. Ook onze look wisselt van tijd tot tijd. Soms zijn we daar heel tevreden mee, zoals met die bronzen teint na de zomer of een geslaagde nieuwe coupe. Minder prettig vind ik persoonlijk dat ons figuur net zo hard mee verandert, vandaar ook de FytoSlank review.

Zo ben je nog hartstikke tevreden, zo zit je weer in een keiharde strijd tegen kilo’s verwikkeld. Herkenbaar, al dat jojo-en met je lijn? Eerder dit jaar schreven we al over afvallen met voedingssupplementen. Op ons verzoek om het product Fytoslank te testen werd enthousiast gereageerd. Benieuwd hoe de Fytoslank kuur ons bevallen is? Lees dan hier de reviews.

FytoSlank bestellen ⇒

fytoslank voedingssupplementen

Afvallen met FytoSlank voedingssupplementen

De voedingssupplementen van FytoSlank zijn geen afslankkuur op zich. Je moet het meer zien als een aanvulling op je voedingspatroon, waardoor je natuurlijke stoffen binnenkrijgt die bijvoorbeeld de stofwisseling en vetverbranding stimuleren. Het is dus géén wondermiddel dat je maar hoeft te nemen, waardoor de kilo’s er af vliegen.

Onze review lezen over afvallen met NewFysic?

Maar misschien ben jij ook al door ervaring wijzer; als wonderen al bestaan in de wereld van afslanken, zijn dat vaak niet de gezondste methodes. Iedereen kan een crash-dieet volgen, helaas komen de kilo’s dan later net zo hard weer terug. Het idee achter FytoSlank voedingssupplementen is juist dat je natuurlijke voedingsstoffen binnen krijgt die ervoor zorgen dat je lichaam overgewicht zelf beter kan aanpakken. Daarbij blijven gezond eten en bewegen natuurlijk belangrijk. Maar dat hoeven we jou eigenlijk niet te vertellen toch?

FytoSlank Voedingssupplementen getest

Aan overtollige kilo’s hier geen gebrek, maar we vonden het toch een goed idee om wat meer testers te regelen! In juni deden we al een oproep aan alle dames – en laten we de heren niet vergeten – die hard bezig waren met een beach-proof body. Dat ik niet de enige ben die de strijd tegen het jojo-en beu was bleek wel uit de vele reacties die we kregen. Natasja, Esmée en Joyce zijn enthousiast aan het testen geslagen. Wat zij van de Fytoslank voedingssupplementen vonden -en vooral hoe hun tussenstand na een aantal weken is- dat lees je hier.

FytoSlank bestellen ⇒

Review Fytoslank

Natasja: “Nu twee weken bezig met Fytoslank. Elke ochtend en middag voor ontbijt en lunch met veel water innemen. De weegschaal gaf 67 kilo aan en nu 2 weken later staat ie op 66. Ik heb goed op mijn eten gelet en 2 keer in de week naar de sportschool. Ik ben nu 1 kilo kwijt.Een klein beetje teleurgesteld was ik wel, maar ik blijf positief! Misschien heeft het even tijd nodig, moet mijn lichaam er even aan wennen!”

Joyce: “Ik test altijd van alles. Niet alleen omdat ik vaak de vraag krijg of ik iets wil testen, maar óók gewoon omdat ik erg nieuwsgierig ben. Een crash-dieet is echter een van de dingen die ik aan me voorbij laat gaan. Als ik aan mijn lijf voel dat iets niet goed voor me is, dan stop ik ermee. Met deze voedingssupplementen ben ik daar niet bang voor, vanwege hun natuurlijke samenstelling. Ik ben in de afgelopen weken 1,5 kilo kwijtgeraakt. Ik moet ook eerlijk bekennen dat ik weleens een capsule vergeet! Ik doe mij best om het de aankomende weken consequenter te gebruiken.”

Esmée: “Ik ben een nogal lastig type als het gaat over afvallen. Vind het heel moeilijk om daar op een gezonde manier mee bezig te zijn. Daarom is het ook prettig dat ik mee mocht testen en ik ben blij met alles wat er op een gezonde manier vanaf gaat! Tot nu toe is dat iets meer dan een kilo.”

Meer artikelen over gezond afvallen vind je hier:

Gebruikte afbeelding via Shutterstock

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven