Weer een jaar wachten op Game of Thrones, seizoen 8; F**K!

Winter is coming! Schijt, wat heb ik er een hekel aan dat ik -nu ik er net weer in zit- wéér een jaar moet wachten op Game of Thrones seizoen 8. En dat terwijl we nu pas het echte tv seizoen ingaan en ik (hap-slik-weg) seizoen 7 inmiddels alweer gezien heb samen met manlief.

Game of Thrones seizoen 8

Game of Thrones, seizoen 8

Wat mij betreft is dit de beste tv serie ooit, maar je moet er van houden natuurlijk. Ik ben er echt helemaal weg van en loop inmiddels al weer een paar dagen met een steen in mijn buik omdat we ook de laatste aflevering van dit seizoen al genuttigd hebben.

Voor diegenen die het nog moeten kijken zal ik niet verklappen wat er in seizoen 7 allemaal gebeurd is, maar het duurde in ieder geval niet lang voordat wij weer op het puntje van onze stoel zaten. Zeker in de laatste aflevering, waarin mijn 2 lievelingspersonages een lekkere cliffhanger achterlaten werd ik fysiek een beetje misselijk toen hier de eindtune weer begon.

Had ik al gezegd dat ik ervan baal dat seizoen 7 is afgelopen en we weer zolang moeten wachten op Game of Thrones seizoen 8? Vast wel 😉 .

Wanneer kunnen we seizoen 8 verwachten?

Uiteraard is dat nog niet volledig bekend, maar verwachtingen en speculaties zijn er wel. De makers van Game of Thrones stellen het geduld van de fans wederom op de proef!

De productie van Game of Thrones seizoen 8 start waarschijnlijk in oktober. Reden hiervan is dat er meer ‘winterse taferelen’ verwacht worden op een van de plekken waar de opnames plaatsvinden. En tja… uiteraard is het handig om voor seizoen 8 winterse taferelen als achtergrond te hebben.

Bij alle andere seizoenen hadden de makers ongeveer 10 tot 11 maanden nodig vanaf de productie tot aan de première, dus dit mag een logische verwachting zijn voor seizoen 8.

Lees ook: crime series top 11, de must-see’s

Vet lange afleveringen in seizoen 8

Dat het 6 afleveringen gaan worden voor seizoen 8, dat wisten we al. Maar wist je ook dat deze afleveringen ongeveer 2 uur per stuk gaan duren? Dat is bijna twee maal zo lang als de afleveringen van seizoen 7. Heerlijk natuurlijk! Maar de lengte van deze afleveringen is ook direct een oorzaak van een lange productietijd, dat snap je.

En ik kan ‘bijna’ niet wachten totdat ik weet hoe dit allemaal gaat aflopen. Er zijn maar weinig series waar ik zo naar uitkijk (of eigenlijk geen). En ook maar weinig series waarvan ik nog geen vermoeden heb hoe het gaat eindigen. Maar dat het spectaculair wordt, daar ben ik zeker van!

Game of Thrones seizoen 8 vanaf oktober 2018

Op zijn vroegst zal de serie Game of Thrones seizoen 8 dus vanaf oktober 2018 te zien zijn. En dan moet er niets raars gebeuren.

Dus bij deze meld ik me alvast ziek voor herfst-winter 2018. Dan kan ik op mijn gemak -ongestoord- seizoen 8 kijken om me vervolgens te wentelen in een enorme partij zelfmedelijden als ook dat seizoen ten einde is…

Voor de liefhebbers nog even de trailer van seizoen 7

Ben jij ook zo’n Game of Thrones liefhebber? Check dan ook even de site Winteriscoming. Of deel jij (met je partner) een andere liefde?

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven