Gamila Secret: natuurlijke verzorgingsproducten voor kersverse mama’s

Als kersverse moeder wil je het beste voor je kroost toch? Alleen de beste producten met daarin het liefst natuurlijke ingrediënten zijn geschikt voor jouw kindje. Aan de andere kant wil je er wel mooi uit zien. En zo’n zwangerschap hakt er voor je lijf behoorlijk in. Oh, en voor je huid… En je haar. Ach, waarvoor niet eigenlijk? Maar goed, back on topic: ook als kersverse mama ga je voor verzorging én schoonheid. En dat je dan het beste wilt voor moeder en kind, begrijpen ze bij Gamila Secret maar al te goed.

Er wordt uitsluitend gewerkt met natuurlijke ingrediënten. Zonder parfums, zonder alcohol. En zonder alle god-weet-wat-voor troep ze er nog meer in stoppen… Zodat je je geen zorgen hoeft te maken over je verzorging. Want de zorg voor zo’n kleintje brengt immers al meer dan genoeg zorgen met zich mee 😉 .

Lees ook: Zwangerschap en ouderschap; alle chlichés zijn waar

Gamila Secret: verzorgingsproducten voor moeder en kind

Gamila Secret is 100% natuurlijk en heeft een aantal producten die uitermate geschikt zijn voor jou en je kindje. Een van die producten is onder andere de Face Oil, welke deel uitmaakt van een goede huidverzorging. Deze Face Oil bevat 8 pure plantaardige oliën en een ‘geheime’ kruidenformule. Deze 100% natuurlijke combinatie dringt door tot diep in de huid en alle ingrediënten krijgen daardoor goed de tijd om in te werken. Ook de huid rond je ogen, ruwe plekken bij je ellebogen en de babyhuid zijn gebaat bij dit product.

Naast dit product hebben zij nog meer producten in hun assortiment die ook weer ieder voor zich gemaakt zijn op 100% natuurlijke basis, met ieder zijn eigen kwaliteiten. Op hun website vind je, per product, ook gebruiksadviezen. Vaak een stap voor stap beschrijving voor het beste resultaat. Enne, klik niet te snel weg… Want wij mogen een setje van de fijne producten uit hun webshop weggeven! Hieronder lees je wat je daarvoor moet doen.

Winnen?

Pssst, ben je er nog? Wij mogen van Gamila Secret een hele fijne prijs weggeven! Enne, niet alleen kersverse mama’s kunnen van hun producten genieten. Als jij natuurlijke ingrediënten belangrijk vindt in jouw verzorgingsproducten, is dit merk het uitproberen waard. Wil jij de kans krijgen om dit product ter waarde van € 69,95 te proberen? Doe dan mee aan onze facebook winactie.

Let op: deze winactie is afgelopen. De winnaar heeft van ons bericht ontvangen.

Lees ook: Hippe, én betaalbare babyspulletjes van hoge kwaliteit scoor je bij Hema

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven