Geboortekaart tekst in de vorm van geboorte app voor Rixt

Michel de Wit zal gedacht hebben dat hij niet met een simpele geboortekaart tekst voor de dag kon komen als designer. Vandaar dat hij samen met zijn broer een geboorte app heeft gemaakt voor zijn dochtertje Rixt. De eerste geboorte app ooit, dan ben je in ieder geval wel een designer met unieke ideeën 😉 .

geboortekaart tekst

Geen gewone geboortekaart tekst voor Rixt

Rixt zal zichzelf, als ze het zich eenmaal realiseert, wel héél bijzonder voelen. Nog nooit eerder is er op deze wijze een geboorte aangekondigt. Rixt is de eerste baby wiens naam, gewicht e.d. in een app aangekondigt wordt. Hoe leuk is dat ?

Na de geboorte van dochtertje Rixt ontvingen vrienden en familie enkel een ‘simpel’ kaartje met daarop de afbeelding ‘Download nu in de App Store’ (www.appstore.com/rixt). Pas na het downloaden van de app kon men spelenderwijs de prachtige dochter van Nicole en Michel de Wit bewonderen.

geboortekaart tekst

Natuurlijk heb ik zelf ook even gekeken. Grappig overigens, want normaal gesproken ben ik geen geboortekaartjes type wat ook de geboortekaart tekst van een ander ‘onbekend’ baby’tje zo nodig zou moeten lezen. Nu miste ik zelfs de ‘optie’ om een reactie te geven en ze heel veel geluk te wensen 😉 .

Je kan in de app een paar puzzeltjes oplossen en een memoryspel doen om op deze manier ook daadwerkelijk de foto’s van Rixt te kunnen bekijken. Als beloning voor het oplossen van ieder spelletje kom je een stap verder en krijg je confetti (of misschien zijn het wel muisjes trouwens), hoe feestelijk!

geboortekaart tekst

Als papa Michel maar met half zoveel liefde zijn dochter de wijde wereld in begeleidt als hij de app heeft ontworpen, dan zit het wel goed met Rixt!

Nieuwsgierig geworden? Neem een kijkje en download de originele geboortekaart tekst van Rixt. Kan je gelijk even kijken hoe snel je bent in de spelletjes 😉 .

Zou het iets voor jou zijn om op deze manier de geboorte van je kindje aan te kondigen? Misschien heeft Michel wel een gat in de markt gevonden hiermee!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven