Als ik nu terugkijk naar het geboortekaartje van mijn zoontje dan vind ik die zóóóó saai!

Tien jaar is hij inmiddels, een hele vent al. Met al zijn grappen en grollen houdt hij ons meer dan bezig en ook van pubergedrag blijven wij niet gespaard. Je snapt wel dat ik nog wel eens terugdenk aan die tijd dat hij als lief baby’tje in mijn armen lag. De eerste… blijft toch altijd bijzonder. Zeker dit mannetje, want hij kondigde zich 7 weken te vroeg aan. Dat was schrikken en doorwerken voor manlief want er moest nog het een en ander geregeld worden in huis! De geboortekaartjes waren al wel uitgekozen. Helemaal in mijn hum was ik ermee destijds, maar als ik er nu naar terugkijk dan snap ik niet dat we destijds zo ‘klassiek’ gekozen hebben. Er is zoveel leukers en vrolijkers op de markt bedenk ik me nu als ik de geboortekaartjes bij Tsjip zie.

Geboortekaartjes met olifantjes

Bij Tsjip zijn ze gek op olifantjes. Het kan komen doordat vooral de baby olifantjes er zo aandoenlijk en lief uitzien. Of is het toch meer de mooie symboliek? In veel landen staat de olifant namelijk symbool voor kracht, wijsheid, liefde en geluk. Juist die combinatie van het schattige uiterlijk en de positieve symboliek maakt het thema olifantjes bijzonder geschikt om toegepast te worden in het ontwerp van het geboortekaartje.

Leuke geboortekaartjes voor broertjes en zusjes

Baby olifantjes dus, we kunnen er niet genoeg van krijgen en dus breidt de collectie geboortekaartjes met olifantjes zich gestaag uit. Je kunt kiezen uit een kaartje met één olifantje óf met twee tot en met wel 5 olifantjes voor een 2e tot en met een 5e kindje! Hoe leuk is het om op deze originele manier de oudere kinderen te betrekken bij de geboorte van jullie jongste spruit! De kaartjes zijn er in verschillende gezinssamenstellingen. Kun je geen kaartje vinden die jullie gezinssamenstelling goed weergeeft? Geen probleem, want bij Tsjip denken ze graag met je mee voor een oplossing.

Geboortekaartjes-TSJIP-MILA-1   Geboortekaartje-Tsjip-Michelle

De ontwerpen variëren van klassieke stijl met barok achtergrond of vintage met houten olifantjes of stoere langwerpige staande kaarten met stippen. Helemaal nieuw zijn de bijpassende bedrukte enveloppen (vanaf 50 stuks). De voorzijde van de envelop is dan bijvoorbeeld bedrukt met een olifantje met ruitjes of stipjes op een witte of gekleurde achtergrond. Heb je zelf een idee voor de bedrukking dan kun je dit aan hen doorgeven en dan kijken ze samen met jou hoe ze dit vorm kunnen geven.

Ideaal was het voor ons destijds geweest als we de adressen meteen mee hadden kunnen laten drukken op de enveloppen. Er komt zoveel op je af als je in alle haast naar het ziekenhuis moet vertrekken omdat je baby zich veel te vroeg aankondigt dat je hoofd hier eigenlijk niet naar staat. Ik weet nog dat ik in het ziekenhuis tegen manlief zei ‘laat mij die enveloppen maar vast schrijven, want ik doe hier toch de hele dag niets’. Daar kwam ik echter snel van terug toen bleek dat ik de eerste twee nachten geen oog dichtdeed door de CTG en daarna bijna dag- en nacht aan het kolven was (tussen de couveuse bezoekjes door) om mijn kleintje te voorzien van zijn eten. Misschien is met de hand geschreven wel wat persoonlijker, maar ik zou nu wel weten wat mijn volgende keuze zou worden! 

Ben jij zwanger en nog op zoek naar leuke geboortekaartjes?

Tsjip heeft een leuke actie voor je. Profiteer van de speciale Mamsatwork korting en ontvang 5% korting op de oplage geboortekaartjes met code MAM01 (geldig tot en met 31-12-2015 en niet in combinatie met andere acties).

ps… ik zou bijna vergeten te vermelden dat ik niet alleen een andere keuze zou maken van geboortekaartjes, maar dat onze hele huis inmiddels voorzien is van een ander interieur… tot aan een andere vloer toe… heeft wellicht iets te maken met ‘hormonen’ ofzo?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven