Geboortepost in bijzondere vorm

Geboortekaartjes, je kan ze in alle vormen en maten vinden, maar de geboortepost die we nu zijn tegengekomen op het web vinden we toch wel een bijzonder. Een tikkeltje fantasie èn een mooie foto van je kleintje en hoppa… de geboortepost is al bijna klaar.

Het online aanbod aan geboortekaartjes is enorm. Websites met geboortekaartjes zijn de laatste jaren als
paddenstoelen uit de grond geschoten, en het aanbod per site wordt ook heel geregeld aangevuld. Door de
bomen het bos zien, blijkt inderdaad niet eenvoudig. Je zou bijna weer terugverlangen naar de tijd dat je met
een boek vol geboortekaartjes van de plaatselijke drukkerij terugkwam om thuis in alle rust jouw kaartje te
vinden. En als ik dit zo schrijf kan ik direct constateren dat ik zelf een beetje ‘over de datum’ ben wat dat betreft, want dat is dus precies wat wij gedaan hebben. Offline shoppen bij de plaatselijke drukker. Natuurlijk hoef ik jullie niet uit te leggen dat dat was voordat ik met MamsatWork startte 😉 . Daarnaast vonden we daar ook echt niet de fantastische geboortepost die we je hier laten zien.

geboortepost

Nieuwe lijn geboortepost

Géén 13-in-een-dozijn.

Geboortepost komt met een nieuwe collectie foto geboortekaartjes: Baby in Wonderland. How cute! De unieke foto-composities zijn afkomstig van fotograaf en kunstenares Sioin Queenie Liao uit Californië. Zij
heeft, na de geboorte van haar zoontje Wengen, een serie creatieve achtergronden bedacht om haar zoon in te fotograferen. Terwijl de baby lag te slapen, werd hij in een sprookjesachtige wereld gelegd en gefotografeerd.

Het resultaat: unieke foto’s waarmee ze een ware hit scoorde op de Social Media, en een commercial-contract met ons eigen Philips. En nu zijn deze unieke geboortekaartjes met foto exclusief bij Geboortepost.nl te bestellen.
De foto maak je zelf, die stuur je gewoon op via e-mail en deze wordt dan professioneel èn gratis voor je in je geboortekaartje geplaatst. Makkelijker kan bijna niet. Liever geen eigen foto? Dan kun je de kaartjes ook met de “standaard baby” bestellen.
“En de prijs?” hoor ik je denken? Een kaartje kost ongeveer anderhalve euro per stuk, en dat is inclusief envelop & drukkosten. Ook als je maar een paar geboortepost geboortekaartjes nodig hebt: bestellen kan namelijk al vanaf 4 stuks.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven