Geef de kamer van je kind een snelle nieuwe look!

Als je zoon of dochter weer eens wat nieuws wil op zijn/haar kamer, hoef je niet persé zelf de pot verf in handen te nemen. Je kan bijvoorbeeld ook op zoek gaan naar leuke kinderschilderijen. Daarmee heb je relatief snel een hele nieuwe look op de kamer. Weinig moeite en toch een leuk resultaat! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze leuke kinderkamer schilderijtjes! De ontwerper heeft ze zelf getekend en daarna gedigitaliseerd. Er zijn meer dan 50 soorten schilderijen en ze worden gedrukt op canvas van 30×30 cm. 

Het mooie van deze schilderijtjes is dat ze juist heel geschikt zijn voor een kinderkamer of een babykamer èn dat ze verkrijgbaar zijn in veel varianten. Elke variant is (meestal) weer in meerdere kleuren verkrijgbaar. Easy combineren dus! Mix en match een leuke set van 2, 3 of zelfs 4 schilderijtjes bij elkaar voor een leuk effect! Onze persoonlijke favoriet is het lieveheersbeestje!  

Voor een babykamer is de dierenserie erg leuk. Op een of andere manier spreken dieren altijd tot de verbeelding bij  kinderen. Een leuk lieveheersbeestje, panda, vlindertje of nog veel meer komen graag gezellig aan de muur hangen. Of voor de wat stoerdere jongens bijvoorbeeld een krokodillen schilderijtje…. ? Er zijn heel veel dieren verkrijgbaar en de meeste wel in 7 of 8 kleuren! Dat is nog niet zo makkelijk om daaruit je keuze te maken, maar je bent wel zeker van een unieke look. 

Heb jij een meisje meisje? Dan is een mooie serie voor haar meisjeskamer bijvoorbeeld de prinsessen-serie. Er zijn een stoere ridder en prachtige prinses verkrijgbaar. En natuurlijk woont een prinses in een kasteel en rijdt met een kroon op in een koets. En allemaal ook in schilderijvorm te krijgen. Je kan er iedere avond weer een leuk nieuw sprookje bij bedenken. De voertuig-serie is favoriet bij de jongens. De bussen en auto’s zoeven zonder moeite over de muur. Ook hier kun je naar hartelust combineren. Een grote rode engelse bus, een auto of een vliegtuig… kies je favorieten maar.  En er zijn zelfs drie coole tractor-schilderijen verkrijgbaar. 

   

Helemaal in de stemming om de kinderkamer te restylen? Kijk dan snel voor deze leuke kinderkamer schilderijtjes op Hippebeestjes.nl.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top