Geef je carrière een boost

Uitdagingen zoeken, jezelf blijven ontwikkelen en je leercurve zo hoog mogelijk houden, is een drive die velen van ons wel hebben. Maar hoe doe je dat op een fijne en uitdagende manier? Belmondo introduceert hiervoor een reeks POD boeken die ervoor zorgen dat je meer uit je persoonlijke carrière haalt maar ook dat de prestaties van een team op de werkvloer verbeteren. In Het Carrièreboek en Het Teambuildingboek werk je alleen of samen met je hele team online aan een boek, dat je vervolgens na bestellen thuis of op kantoor bezorgd krijgt. En dan is er ook nog het Collegaboek,  het ideale cadeau voor een  jarige of vertrekkende collega.

Het Carrièreboek
Het Carrièreboek is een afgeleide van het succesvolle offline boek My Career Notes. Een zakelijk vragenboek, waarmee je eenvoudig en doelgericht aan je eigen professionele loopbaan werkt. Wat zijn je sterke punten? En wat zijn je uitdagingen de komende tijd? In Het Carrièreboek denk je na over je carrière en leer je jezelf beter kennen. In welke fase van je werk je je ook bevindt, Het Carrièreboek is voor iedereen een waardevol hulpmiddel voor het uitstippelen van je verdere carrière. Houd het voor jezelf of laat je leidinggevende meelezen in jouw eigen boek.

Het Teambuildingboek
Een ideaal instrument voor teambuilding. Vul samen met je collega’s Het Teambuildingboek in, en versterk jullie werkteam. Belmondol biedt de mogelijkheid om samen met je collega’s aan één boek te werken. Wat zijn jullie kansen? Wat kan beter? Leer je collega’s beter kennen en herken elkaars do’s en don’ts. Het is ook mogelijk de boeken in de huisstijl van jullie bedrijf te maken.

Het Collegaboek
Met Het Collegaboek geef je samen met het hele team een origineel en persoonlijk cadeau aan een jarige of vertrekkende collega. Met vragen over jezelf, je collega en jullie samen, leg je alle mooie momenten en herinneringen vast in een bewaarboek.

Social bookmaking
Ieder boek van Belmondo kun je samen met anderen maken. Een initiatiefnemer nodigt deelnemers uit en zo krijgt iedereen zijn of haar eigen pagina’s in het boek. Bekijk ook elkaars pagina’s en laat je inspireren. Zodra het boek is afgerond, bestel je het in iedere gewenste oplage en ontvang je het vanaf 4 werkdagen thuis of op kantoor.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven