Yellow rules …. musthaves in geel, leuk voor Pasen!

Pasen ligt weer op de loer, en niets leuker dan de kleur geel met Pasen. Héél eerlijk gezegd… (tussen jou en mij) ik heb eigenlijk niet veel met de kleur geel. Behalve dan in de periode rondom Pasen, én als het echt hoogzomer is.

Voor nu hebben we in ieder geval ons best gedaan om wat leuke ‘gele’ accenten voor je te zoeken waar je jouw Pasen een beetje mee kan opvrolijken.

Musthaves in geel voor het paasweekeinde

geel met pasen

Chick-a-Dees verrast ons met een wel heel toffe outfit 😉 . Fantastisch om met de Pasen -naast heerlijk met elkaar ontbijten-  ook lekker in de tuin aan de slag te gaan. Jouw kind vind het natuurlijk (net als alle anderen) super leuk om mama en papa in de tuin te helpen. Wil jij graag dat je na de tuinklusjes ook nog met goed fatsoen even bij opa en oma een kop koffie kan drinken? Dan is deze gele overall een uitkomst voor je. Fijne laarsjes eronder en de paasoutfit van je kind is compleet!

geel en roze met pasen

Klaar in de tuin? Dan is het op naar de koffie bij opa en oma. En hoe doe je dat beter dan op je paasbest? Ninie heeft een allerschattigst jurkje voor jouw meisje wat ze uitstekend met de Pasen kan dragen als je goed voor de dag wilt komen. Zeker weten dat ook jouw meisje fan zal zijn van dit jurkje, want er zit roze in, dus tja… who cares about yellow 😉 ! Koop je het setje compleet met de bijpassende bolero dan heb je ook nog eens een mooie korting te pakken in je winkelwagen.

Draagdoek geel

Kan jouw kindje je nog niet helpen in de tuin, maar wil je wél graag in kleur blijven? Dan kan je een draagdoek zelf samenstellen. Uiteraard kies je dan voor de kleur geel, en wil je hem helemaal pimpen voor Pasen dan voeg je ook nog een leuke tekst toe. Zoiets als ‘wij zijn op ons (paas)best 😉 !

tulpen in geel

Onlangs liet ik je zien welk werk wij aan de muur hebben hangen. Ik hou van supergrote (tuin)posters. In ons huis, maar ook bijvoorbeeld op de muren buiten. Het fleurt de boel op. Mijn oog viel dan ook op deze toffe tuinposter die je hele kamer of keuken op kleur brengt. Superleuk om de gele tulpen in deze periode boven de keukentafel te hangen. En ben je weer toe aan een ander kleurtje? Dan switch je gewoon en gaat deze tuinposter weer in de kast tot volgend jaar of tot het moment dat je weer een zonnig kleurtje in huis wilt halen om bijvoorbeeld je winterdepressie te killen!

Ps… hou je niet van tulpen? Bekijk dan hier de voorbeelden van tuinposters die ze nog meer hebben. Lieve lammetjes of gele zonnebloemen zijn óók leuk!

Wil je bij de paaseitjes trouwens nog een leuk klein cadeautje doen? Dit gele telefoonhoesje is dan mijn persoonlijke favoriet van dit moment. Een tikkeltje retro en o, zo lief, vind je niet?

Heb jij nog leuke ‘gele’ tips voor ons?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven