Geen tuinfeest zonder lichtjes

Met de zomer in aantocht zal het bij veel mensen weer beginnen kriebelen om de barbecue boven te halen en gezellig wat vrienden uit te nodigen. Niets leukers dan buiten te zitten tot diep in de nacht met een drankje, een hapje en goed gezelschap! Ook een tuinfeest kan je net dat tikkeltje aangenamer maken door te zorgen voor aangepaste decoratie.

Lichtjes zijn het sumum van gezelligheid op een tuinfeest. Bij Zahirah vind je windlichten in verschillende kleuren en afmetingen.  Je kan ze verspreiden in de tuin of er de ingang of het gangpad mee verlichten. Wil je meer interactie tussen je gasten ? Denk er dan aan dat je wat sta-tafels pakt, in plaats van alleen maar zitplaatsen. Hierdoor krijg je sneller een ‘wisseling van de wacht’ en heb je meer kans op onderlinge gesprekken. Creëer een gezellig lounge hoekje met sfeerverlichting en achtergrondmuziek! Of richt een zithoekje in met kussens, dekens en lakens… door diegene die het staan moe zijn!

Als je tafel vol staat met schalen en potten, is er natuurlijk niet veel plaats meer voor gezellige kaarsjes/windlichten en fleurige bloemetjes. Richt daarom een aparte tafel in waarop je al het lekkers uitstalt en waar de gasten zelf hun bord kunnen gaan vullen. Die tafel kan je dan ook weer aankleden met wat groen, wat lichtjes en uiteraard mooie tafeldecoratie… Gebruik bijvoorbeeld deze  exclusieve kommen om het geheel mooi aan te kleden.

Lifestylebeurs te Wijnegem

Van zaterdag 26 mei tot en met maandag 28 mei 2012 is Zahirah aanwezig op de 7de editie van de lifestylebeurs op het domein Byckhove in Wijnegem.

Op dit evenement staan verschillende exposanten op vlak van het landelijk interieur, de betere tuindecoratie, de exclusieve keuken, antiek, juwelen, kunst, de verfijnde lifestyle, luxueuze reizen, wellness, auto’s… Kortom voor iedereen die van mooie dingen houdt.

Praktische info:

Lifestylebeurs domein Byckhove, Merksemsebaan 280, 2110 Wijnegem. Zaterdag 26, zondag 27 en pinkstermaandag 28 mei 2012 van 10u-18u. Toegang: 9 euro. Parking gratis!

 

Wij maken in sommige blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij op dat moment een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Jij zorgt er mede voor dat we MamsatWork kunnen blijven voortzetten. Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp en zullen nooit iets vermelden waar we niet achter staan.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven