Geniet met je kinderen in Spanje bij het gezellige 123Ole!

Een prachtige plek in Noord-Spanje om met je gezin naartoe te gaan is 123ole! Het is een gezellige, bloemrijke B&B op het Catalaanse platteland op een half uurtje afstand van zee. De oude boerenhoeve bestaat uit zeven kamers die allemaal verschillend zijn. En vanaf maart kun je ook kamperen in een van de vier prachtig gedecoreerde woonwagens.

Het huis bestaat verder uit grote open ruimtes en een deur naar een riant terras waar je heerlijk kunt zitten met uitzicht op de tuin. Je kunt hier ontbijten met een vers eitje van de eigen kippen en er wordt regelmatig een diner geserveerd. Onder het terras is een schaduwrijke loungeplek met fijne banken en op het ruime terrein is verder een zwembad, bomen voor de schaduw en zelfs een complete manege!

Ook in de omgeving is genoeg te doen; binnen een half uur autorijden zit je op het strand en op slechts een kwartier van Girona. Maar ook het het mooie Barcelona is binnen een uur bereikbaar met zijn rijkdom aan cultuur evenals Figueres met o.a. het Dalimuseum. Je kunt in de nabije omgeving ook heerlijk wandelen, fietsen en paardrijden. Vanaf het huis beginnen een aantal paden die je door een landschap voeren met weiden, bossen, fraaie oude boerderijen en onverwachte vergezichten.

Vind je het net iets te ver rijden dan kun je o.a. goedkoop naar Girona vliegen met Ryan Air.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven