Geslaagd voor school; dat vraagt ook om een geslaagd cadeau

Het was weer zover. Deze week zaten talloze scholieren peentjes te zweten bij de telefoon. Net als hun ouders, trouwens. Heb jij ook zo ontzettend in spanning gezeten? En oma wel 100 keer op het hart gedrukt níet binnen dat bewuste uurtje te bellen? Gelukkig zit het er weer op en weten we inmiddels of ze geslaagd zijn. En zo ja, dan moet dat gevierd worden toch?

Als je nog op zoek bent naar een geslaagd cadeau, groot of klein, om dit bijzondere moment te vieren, zit je hier goed. Van geslaagde kadootjes met een knipoog tot memorabel en onvergetelijk. Of het nu voor je buurjongen of voor je dochter is. Want dat diploma moet sowieso gevierd worden!

Lees ook: Voor wie het toch wel weten wil: dit zijn de studiekosten van een kind…

Geslaagd? Een topprestatie van kind én ouder

Alle credits gaan natuurlijk naar de scholieren die er weer keihard voor hebben moeten knokken. Maar een kind slaag nooit alleen. Als je kind slaagt, dan slaag je toch als ouder ook? Jarenlang heb jíj ze lopen stimuleren hun huiswerk te maken. Boterhammen gesmeerd en briefjes geschreven als ze weer niet wilden gymmen. En nu is het dan zover: je ‘kleine’ is geslaagd!

Het strikdiploma en het zwemdiploma had hij of zij vast al in de pocket. Maar dit is toch wel écht even een ander hoogtepunt. Zelfs de stoerste puber breekt na dat verlossende telefoontje van de mentor. En terecht; het eindelijk mogen verlaten van die middelbare school, dat is toch wel een paar vreugdetranen waard? Dus huil maar lekker met ze mee. En leg de harde werkers vooral eens goed in de watten! Voor je het weet beginnen ze aan hun studie en is het wéér alleen huiswerk wat de klok slaat. Ben jij nog op zoek naar een geslaagd kadootje voor een geslaagde? Voor je kind, je buurmeisje of je neefje? Check wat wij hebben gevonden voor je.

Een geslaagd cadeau

Wat geef je een geslaagde cadeau? Inderdaad: een geslaagd cadeautje. Een beetje speurwerk op internet levert meer dan genoeg inspiratie op. En zelfs dat hebben we je nu uit handen genomen: hieronder vind je meer dan genoeg cadeau inspiratie voor al die bikkels die zijn geslaagd voor school!

geslaagd cadeau

“Geslaagd? Dan word ik nu graag serieus genomen!”

Je bent oud genoeg om te gaan lessen. Om te gaan studeren. Oh, en niet te vergeten: je hebt je diploma op zak. Jarenlang ben je betutteld. Als een kind behandeld. Maar die tijd is nu voorbij. Tenminste: als het aan je zoon of dochter ligt.

Ze nemen zichzelf oh zo serieus. En eerlijk is eerlijk: stiekem worden ze ook al behoorlijk groot. Al zie jij ze nog steeds als die 10-jarige die naar school huppelde. Een eye-opener voor de ouders dus. Maar wel met een knipoog. Dit t-shirt had ik op mijn eigen examenfeest ook wel willen dragen.

♥ Je vindt dit t-shirt hier

Het zit d’rop

Jarenlang gingen ze met hun vriendjes en vriendinnetjes richting die ‘middelbare’. En jullie ook natuurlijk, als het weer tijd was voor de ouderavond. Maar voor je het weet, alsof het in een week is gebeurd, zit je bij een diploma-uitreiking. En zit het d’rop. Iedere ouder maakt het mee. En of het nu je eigen kind is die geslaagd voor school is, of je nichtje, het blijft zo’n bijzonder moment. Ze worden groot, he. Op zoek naar een nuchter, maar toch persoonlijk cadeau voor dit bijzondere moment? Ga dan voor een pot zoute drop mét naam van de geslaagde. Al kan je hem misschien beter vullen met Fisherman’s Friend.)

♥ De pot zoute drop mét naam vind je hier

geslaagd, je hebt het gehaald

Genoeg geblokt: tijd voor een blok chocola

Na gedane arbeid is het goed rusten. En snoepen, natuurlijk. En met de studievitaminen hoeft heel even geen rekening te worden gehouden. Geslaagd voor diploma, dat vier je toch niet met een zak worteltjes? Verwen ‘de gediplomeerde’ liever met wat lekkers. Zoals deze chocolade telegram, die je kan laten bezorgen waar je maar wilt. Een leuke én lekkere verrassing op de deurmat, dat zal vast in de smaak vallen.

♥ Een chocolade telegram bestel je ook eenvoudig online

“Hoera Geslaagd!” sjerp

Normaal probeer je ieder greintje arrogantie van je puber de kop in te drukken natuurlijk, maar nu mogen ze zichzelf bést op de borst slaan. Al die uren studeren; dat doe je ze toch niet meer na? En dan ook nog een diploma in de wacht slepen, dat vraagt om een geslaagd kadootje. Een waarvan best af mag stralen dat jullie allemaal ontzettend trots zijn. En dat je kind zélf ook niet te bescheiden hoeft te zijn met het behaalde diploma. Met deze sjerp zal iedereen in ieder geval duidelijk kunnen zien wie de geslaagde is.

♥ Een leuk geintje, deze sjerp

“U did it” mok als geslaagd cadeau

Bergen hebben ze moeten verzetten, dat is zeker. En dan ben je eindelijk klaar met die middelbare, wacht er ook nog een vervolgopleiding! Reken maar dat de weg nog lang genoeg is, en de bergen ook vrij hoog. Maar daar hoeven ze zich nu nog eventjes geen zorgen om te maken. Tijd om stil te staan bij deze mijlpaal! Geslaagd voor school is een bijzonder moment. Heb jij die puber al laten weten hoe trots je bent op zijn of haar prestaties?

Deze mok die we vonden bij webshop Radbag doet dat in ieder geval. En aangezien ze tijdens hun studentenleven misschien zelfs koffie leren drinken kan hij nog jaren mee!

♥ De mok scoor je online

Een trommel vol liefde

Al die uren studiewerk. Blokken, blokken en nog eens blokken. Waar kan je dat het best mee belonen? Dat verschilt waarschijnlijk per student. Daarom kan je er natuurlijk ook voor kiezen je eigen ‘gift box’ samen te stellen. En als verpakking kan een ‘goeie ouwe’ snoeptrommel natuurlijk niet missen. Heeft jouw zoon of dochter al die uren lopen blokken op zakken drop? Of ging chocolade en koekjes er beter in? Vul deze trommel met waar die ‘kleine’ snoepkont maar blij van wordt. En dan hebben ze meteen een koektrommel voor als ze op kamers gaan 😉 .

♥ Een gefeliciteerd snoeptrommel, gewoon voor de gein

Geslaagd: dat verdient een like

Zat je puber echt al die uren te blokken? Of werd er toch stiekem ook wat op Social Media gesnuffeld tussendoor? Hoe het ook zij: hij of zij is nu geslaagd. En dat verdient toch ook een dikke like?

Het behalen van een diploma is bepaald geen shit-prestatie. Maar omdat tieners anno tegenwoordig nu eenmaal in deze taal spreken, kunnen we ze toch ook wel in hun eigen taal feliciteren? Met de poep-emoji, bijvoorbeeld. Al kan je natuurlijk ook voor deze vreugdetranen emoji gaan, die is misschien toepasselijker. En deze telefoon oplader kunnen ze mooi gebruiken als ze straks op kamers gaan, maar toch hun mama nog heel hard nodig hebben… en graag even willen bellen.

♥ Emoji telefoon oplader, gevonden bij Megagadgets

Geef je kind een beleving cadeau

De zoon of dochter van je collega zal je misschien niet zó groots in de watten leggen… Maar die van je eigen kind? Veel ouders willen deze mijlpaal ook bijzonder vieren. Met een heel speciaal dagje weg, bijvoorbeeld. Dan kan je het zo gek maken als je wilt. Van een gezellige high tea tot paragliden of een dagje Londen. Wil jij je kind verrassen met quality time? Kijk dan eens op Belevenissen.nl. Daar vind je, zoals de naam al een beetje voorspelt, hele mooie uitjes. Ware belevenissen. En een uitje samen als cadeau voor dat diploma, dat is toch zeker onvergetelijk en geslaagd?

Lees ook: Je kind het huis uitzetten omdat ‘ie het nest niet verlaat; kan jij ’t je voorstellen?

Voor het examenfeest: krijtvlaggetjes

Geslaagd voor school? Dan moet er natuurlijk een examenfeest gegeven worden! En hoewel er voorlopig geen schoolbord in de buurt zal zijn kan je je krijtjes beter bij de hand houden. Zeker als je voor deze decoraties gaat!

Met krijtvlaggetjes decoreer je je eindexamenfeest geheel in stijl. En alle gasten kunnen een leuke boodschap achterlaten. Het zijn 25 dubbelzijdige vlaggetjes met een totale lengte van vijf meter.

♥ We vonden de krijtvlaggetjes bij Hema. Daar vind je overigens nog veel meer leuke cadeaus voor geslaagden!

Diploma parties!

Geslaagd voor je diploma, dat is natuurlijk reden voor een feestje. Opa en oma willen vast een groot cadeau komen brengen. Maar ook met de klasgenoten moet het natuurlijk gevierd worden! Afgezien van de krijtvlaggetjes hierboven hebben we nog een leuke decoratie tip voor je. Want het is natuurlijk niet de bedoeling dat het een kleurloos feestje wordt!

Een eindexamenfeest vraagt om een gezellige aankleding. Oh, en als het even kan het verdwijnen van je ouders, natuurlijk. Met of zonder pa en ma: je maakt er toch een knallend feest van met deze LED ballonnen. Ook leuk om mee te nemen naar de camping tijdens je eerste vakantie zonder ‘de oudjes’.

♥ Je vindt de Led ballonnen hier.

Ga voor een feestmuts

Geslaagd voor school, dat is toch net zo’n prestatie als het afronden van een studie? Toch wordt het slagen van studenten vaak nét wat uitgebreider gevierd. Maar ook dat heb je zelf in de hand 😉 . Dos jouw geslaagde gewoon lekker uit. Met de sjerp, hierboven. Of met deze heuse afstudeer pet! Normaal gesproken zie je deze hoedjes niet bij middelbare scholieren, maar het symbolisch in de lucht gooien kan wat ons betreft ook gewoon na het halen van je schooldiploma!

♥ Je scoort een afstudeerhoedje gewoon online, bij Bol.com. En dan laat dat examenfeest maar beginnen!

Heb jij een geslaagde in je omgeving?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven