Gezellig met zijn allen aan tafel!

Vooral nu het zonnetje schijnt, droom je wellicht over lange tafels met vrienden, kids en wapperende tafelkleden. Vol met lekker eten, mooi servies, flesje wijn en gezellige gesprekken. De unieke en originele tafelkleden van Club Geluk maken je tafel dan een feest voor het oog. Gezelligheid ten top!

De kleden hebben een afmeting van ca. 150 x 200 cm en zijn dus lekker groot. Het tafellaken is er in vier verschillende uitvoeringen met grappige namen zoals Groene Velden, Potten en PannenGelukkig Huishouden & Kindjes aan Tafel.  Het kleed is van 100% katoen en kan tot 60 graden in de wasmachine. Mogelijke vlekken gaan er dus gewoon uit en zorgen ervoor dat je voor de volgende ronde weer op en top verzorgd voor de dag komt. En heb je nog kleine kinderen? Dan zijn er ook nog bijpassende slabbers te koop.

AANBIEDING voor MamsatWork-lezeressen:

voor slechts 13,90 euro heb je al z’on leuk tafelkleed in huis. De normale winkelprijs is 38,90 euro, dus dat is een mooie aanbieding. Leuk voor jezelf of om kado te doen. Wees er snel bij want op is op!

Hi, welkom bij lifestyle blog MamsatWork. Ik ben Joyce, content creator en internet ondernemer, getrouwd en moeder van een puber en een tiener.

Dit platform is van een persoonlijk blog uitgegroeid tot een lifestyle platform waar dagelijks nieuwe artikelen verschijnen. Een veelzijdig blog met onderwerpen als lifestyle, interieur, food, ondernemerschap, opvoeding, reizen, uitjes, fashion en DIY.

Je vindt hier volop inspiratie. Heb je vragen? Mail me!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top