ZeitGard, je gezicht reinigen en klaar in slechts 1 minuut!

De Zeitgard, eerlijk is eerlijk, ik had er nog nooit van gehoord! Daarnaast was ik zelf ook niet achter het bestaan van dit apparaat gekomen, zonder mijn nichtje 😉 . Mijn favoriete nichtje welteverstaan. Ik had ze al tijden niet gesproken, je kent het wel… druk druk druk met van alles, behalve dat wat er écht toe doet. Sinds het overlijden van mijn moeder hebben we weer wat meer contact en zo kwam ik tot de ontdekking dat ook zij tegenwoordig ‘eigen baas’ is. Eigen baas met een salon aan huis waarbij ze knipt maar ook gezichtsreiniging en andere verwennerij geeft. En zo kwamen we op ZeitGard, voor het simpel en doeltreffend gezicht reinigen.

gezicht reinigen ZeitGard

Naarmate je ouder wordt, wordt de verzorging van je huid steeds belangrijker. Ik heb al eerder aangegeven dat ik me er vroeger niet zo druk om maakte, maar dat ik merk dat mijn huid daar nu niet blij van wordt als ik zo denk. Aan de andere kant ben ik niet zo van de uitgebreide sessies en reinigingen. Maar ik wil er wél goed uitzien (lees: een poging doen tot).

Dilemma, dilemma.

ZeitGard, je gezicht reinigen in een minuut

Na elkaar weer eens lekker uitgebreid gesproken te hebben gaf ze aan dat ze een apparaat in haar salon gebruikt waar ze zelf ontzettend tevreden over is. Het staat dan ook niet alleen in haar salon, maar ook in haar eigen badkamer 😛 . Of ik het wilde testen? Ja, natuurlijk! Altijd leuk om iets nieuws te testen waarvan je je anders afvraagt ‘zal ik het wel of niet aanschaffen’, want laten we wel wezen… echt goedkoop is het niet.

En wanneer beter testen dan op vakantie. Dan ligt mijn werkritme uiteraard lager dan anders, ook al doe ik nog wel het nodige tussendoor. Maar testen en reviewen van nieuwe producten, daar vind ik vakantie bij uitstek geschikt voor. Ik heb alleen een extra koffertje nodig voor al het gerei wat getest mag worden.

Instructies voor het gebruik van de ZeitGard

De instructies die ik meekreeg zijn nogal simpel. Even je gezicht natmaken van te voren, een pompje bijgeleverde gel op het borsteltje en aanzetten maar. De borstel roteert en ‘piept’ als er 20 seconden voorbij zijn. Je ‘verdeelt’ je gezicht dus in 3 zones van 20 seconden en klaar ben je! Even afspoelen en de ZeitGard is weer klaar voor nieuw gebruik.

Antibacterieel door MicroSilver

En zo simpel werkt het ook. Aangezien het borsteltje een antibacteriële werking heeft door de stof Microsilver is alleen even afspoelen ook écht voldoende. Met de garantie dat een borsteltje drie maanden op deze antibacteriële manier werkt ben je dan ook snel klaar. Daarnaast is het borsteltje verkrijgbaar in 2 varianten, de roze voor de gevoelige huid en de blauwe voor de normale huid.

gezicht reinigen ZeitGard

Eenmaal per dag gezicht reinigen op deze manier

Eenmaal per dag op deze manier je gezicht reinigen is voldoende. Het is aan jou of dat je dit in de ochtend of in de avond toepast. Zelf heb ik het in de avond uitgevoerd voor het slapen gaan, omdat mijn gevoel zegt dat dan goed reinigen het beste is. Voordat ik mijn nachtcrème op doe en de nacht in ga.

tip:Pas je de ZeitGard in de ochtend toe, dan kan je hem ook handig onder de douche gebruiken, want hij is waterbestendig! Scheelt je nog meer tijd in je ochtendroutine 😉 .

Resultaten van de ZeitGard na de vakantie

Ik heb de ZeitGard op deze manier 2 weken gebruikt, voordat ik hem weer -met een gevoel van weemoed- moest afstaan aan mijn nicht. En ik zeg niet voor niets ‘met weemoed’ want in die 2 weken heb ik mijn avondroutine van 1 minuut gezicht reinigen mezelf helemaal eigen gemaakt 😉 . Zo moeilijk was dat natuurlijk niet, maar blijkbaar had ik het dus echt in mijn systeem zitten na 2 weken. En ik baalde er stiekem van dat dit apparaat weer terug moest.

Zelf heb ik namelijk ook zo’n dingetje liggen van een ander merk. Ietwat goedkoper, dat moet ik wel zeggen. Maar blijkbaar niet overtuigend genoeg, want die heb ik zelf nooit in mijn systeem kunnen krijgen. Terwijl ik de ZeitGard echt mis nu.

Na die 2 weken heb ik een aantal veranderingen kunnen opmerken:

  • Mijn huid voelde na de reiniging altijd bijzonder fris en ‘schoon’ aan
  • De masserende borstel gaf daarnaast voor mijn gevoel ook een wat gezondere teint
  • Mijn poriën leken wat fijner te worden, vooral op mijn kin was dat duidelijk zichtbaar

Natuurlijk, ik had ook vakantie. Dus, de stress nam af, en de kleur in mijn gezicht nam toe. Dan zie je er per definitie beter uit, dat snap ik. Maar toch overheerst nu het gevoel van ‘schoon’. En dus ben ik overstag. Ik ga mezelf ‘verwennen’ en zo’n duur ding aanschaffen. In de hoop dat ik dat schone gevoel weer terugkrijg en mijn avondroutine weer eenvoudig kan reduceren naar 1 minuut en een beetje . Want ik moet natuurlijk ook mijn nachtcrème nog aanbrengen! Daar heeft ZeitGard overigens ook nog een heel mooi apparaat voor. Heb ik ook geprobeerd en misschien vertel ik daar later nog eens over 😉 .

Nieuwsgierig naar de site van mijn nichtje? Je kan Soyoubeyou hier vinden!

Andere interessante artikelen over gezichtsreiniging vind je hier:

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven