Gezond afvallen, een combi van leefgewoontes èn sporten

Je komt er niet onderuit. Als gezond afvallen op je lijstje staat, dan zal je aan de bak moeten. Niets voor niets, maar dat wist je eigenlijk al wel! Natuurlijk kan je er wel voor zorgen dat je jezelf een boost geeft door bijvoorbeeld te starten met een sapkuurtje. Vlak voor de vakantie deed ik dat al met een sapkuur van 5 dagen. En dat was de eerste keer dat ik lichter terug kwam van de vakantie dan dat ik een maand daarvoor was 😉 .

3 daagse sapkuur voor gezond afvallen

Om nu, zo vlak na de vakantie ook weer even in het ‘gareel’ te komen test ik nog een 3 daagse sapkuur voor je uit. Hij heet JUIZ∼S Till Dinner en geeft meteen aan waarom ik deze kuur nu al fijner vindt dan de vorige. Hij duurt 3 dagen en in de avond mag je gewoon een lichte vegetarische maaltijdsalade eten! Heb je toch nog iets om op te kauwen! Als jij nog nooit eerder een detox sapkuur hebt gedaan, dan is dit de ideale manier om je start te maken met gezond afvallen. En bovendien nog makkelijk ook.

gezond afvallen met een detox

Gezond afvallen met Cold Pressed Juices

Bij JUIZ~S worden de sapjes voor de kuur Cold Pressed. Cold Pressed Juices zijn koud geperst en hebben veel meer vitaminen, mineralen en enzymen dan gewoon sap dat is geperst met een sapcentrifuge. De sappen worden niet verhit, gepasteuriseerd, vermalen of gecentrifugeerd, maar enkel en alleen koud geperst. Hierdoor ontstaat er geen verhitting of oxidatie van de sappen en behouden ze alle goede voedingstoffen. Door de groenten en fruit koud te persen krijg je een maximum hoeveelheid sap en het enige dat overblijft is droge pulp. Een levende sap. Bomvol goede vitaminen, mineralen en enzymen, die het lichaam kan voeden en laten herstellen.

De sapkuur zelf

Bij de levering van JUIZ~S was ik in eerste instantie verbaasd over de sapkuur. Alles was ingevroren! Na wat gelezen te hebben blijkt dat dus onderdeel van het Cold Pressed principe bij JUIZ~S te zijn. De sapjes worden binnen 2 uur shock frozen. Gezond en handig!

Mijn sapkuur werd namelijk op zaterdag bezorgd, terwijl we net die dag ervoor besloten hadden een dagje Beekse Bergen te gaan doen met het gezin. Niet echt handig om dan aan de sapjes te zitten. Maar ook niet nodig dus, want ik heb ze gewoon in de vriezer gelegd tot vandaag! En nu ben ik weer gedreven om deze 3 dagen vol te houden. Wat me overigens niet zo heel veel moeite gaat kosten, want de eerste sapjes smaken alweer prima. Wel duidelijk anders dan de meeste smoothies die ik zelf altijd maak of die ik tijdens de detox kuur voor mijn vakantie dronk. De smoothies zijn vaak wat dikker, en dit zijn echte sapjes die je makkelijk weg drinkt. Dat gezond afvallen glijdt dus zo door je keel.

Verder krijg je uitgebreide informatie over de sapkuur. Wat je wel en niet moet doen en hoe je het beste resultaat krijgt. Hou er rekening mee dat je de eerste dag een klein beetje hoofdpijn zou kunnen hebben. Met de nadruk op zou, want ik heb daar zelf geen last van gehad, maar het kan. Probeer het dus in een periode dat je het niet al te druk hebt!

Drink voldoende tijdens het afvallen

Natuurlijk weet je dat je bij gezond afvallen niet alleen op moet letten wat je naar binnen werkt met de sapkuur, maar dat je ook voldoende moet drinken. Dat weten ze bij JUIZ~S ook en daarom leveren ze bij je kuur ook voor iedere dag een fles Detox Water. Dit Detox Water stimuleert het ontgiftingsproces nog verder en is een lekkere afwisseling met het gewone water wat je al drinkt.

En uiteraard bewegen

Als klap op de vuurpijl zou je iedere dag ook voldoende beweging moeten pakken. Ga gewoon lekker een half uur wandelen, in de avond na het avondeten bijvoorbeeld. Je hoeft niet enorm actief te sporten om toch je beweging te krijgen. Ik ben naast een fanatiek paardrijdster geen echte sportliefhebster. Hardlopen doe ik met tijden, maar niet omdat ik het zo ontzettend leuk vind 😉 .

Wel ben ik zoals jullie weten op het moment ook crunches aan het doen. Iedere dag 5 minuten. Het lijkt niet veel, maar het resultaat is er wel. Kijk hieronder maar eens naar de centimeters. Nu na 2 weken (en ik smokkel echt wel eens een dagje) zie ik toch serieus resultaat. We zijn er nog niet, maar als ik zo doorga (en wat is nu 5 minuten per dag), dan kom ik er wel!

DagGewicht in kgTaille in cmBuik in cmHeup in cmBovenbeen in cm
Zondag 9 aug67,2839510360
Maandag 17 aug67,6819310359,5
Maandag 24 aug67,4799310159

Wat kost zo’n kuur?

Als nu de kilo’s ook nog een boost krijgen met deze detox sapkuur, dan ben ik helemaal blij.  Een kuur van 3 dagen kost je € 64,95. Ik weet dat het een aardig bedrag is, maar je bent in ieder geval wel zéker van de gezonde aanpak, èn je hebt bijna geen afwas 🙂 . Want zeg nu zelf… wat kosten al die poedertjes en fitness abonnementen waar je uiteindelijk niets mee doet?

Twijfel jij wel eens of dat je zo’n detox kuur zou willen proberen? Je kan nu 10% korting krijgen op alle kuren die ze hebben bij JUIS~Z, gebruik hiervoor de code #mamsatwork.

Wie weet is het precies wat jij nodig hebt om over die drempel heen te komen en een start te maken met gezond afvallen.

Laat je me weten wat het resultaat is ?

2 gedachten over “Gezond afvallen, een combi van leefgewoontes èn sporten”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven