Gezond èn cool met Spa Reine Kids

Thuis hebben wij duidelijke regels. En toch beschouwen wij onszelf als niet al te streng, maar wel rechtvaardig. We proberen onze kinderen regels bij te brengen, én we houden ervan om ze zo nu en dan te verwennen. Op de normale doordeweekse dag zijn de regels het duidelijkst. Geen tv voor ze naar school gaan. In de ochtend een boterham met zoet (want ja… zelf krijg ik ook geen bruine boterham met kaas weg in de ochtend), in de middag eerst worst of kaas als broodbeleg.

Mee naar school gaat een appel en een beker water of soms ranja. Je kent het wel, gewoon die aanmaaklimonade. That’s all, want tussen de middag eet zoonlief thuis. En eigenlijk vind ik dat wel prima zo. Maar blijkbaar wijken we daarin wel af van een hoop andere ouders van schoolgaande kinderen. In ieder geval van de schoolgaande kinderen uit zoonlief zijn klas. Inmiddels hebben wij de afspraak met zoonlief moeten maken dat hij ook 1x per week een pakje mag meenemen en wat lekkers. Je kan daarin niet te stug blijven vinden wij, maar lastig is het wel. We gaan niet verder dan een liga om toch nog enigszins binnen de perken te blijven, maar daarmee blijven we wel achter op de rest als we zoonlief mogen geloven.

En het is niet zo dat ze bij ons geen snoepje krijgen hoor, maar mee naar school? Nee, dat vind ik niet nodig.

Gelukkig hebben wij onze kinderen van het begin af aan bijgebracht dat water ook lekker is, en voelen zij zich daar ook prima bij.  Het is ons standaard drankje bij het avondeten bijvoorbeeld. En voor zoonlief dus ook als tussendoor drank op school (behalve die ene dag in week dan hè). Wel zijn we er over uit dat het lekker is om iedere dag een ‘verse’ fles te gebruiken. En wat is dan leuker dan een fles met éigen label.

Spa Reine Kids heeft op het moment een toffe actie lopen waarbij je bij ieder 6-pack gratis leuke naametiketjes kan krijgen door het gebruik van een unieke code. Je kan ze zelf maken door leuke afbeeldingen te gebruiken, of een foto. De actie loopt t/m 1 augustus, of zolang de voorraad strekt. Ook handig trouwens voor de vakantie die eraan komt. Iedereen zijn eigen flesje in de auto, met sticker. Geen geruzie meer over ‘hij drinkt meer dan ik’, of ‘dat is mijn fles’.

En zo wordt water drinken, wat o zo belangrijk is, nog leuk ook!

sponsored posting

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven