Ghost Rockers seizoen 2, een spannend vervolg, met winactie.

Even geleden had ik een dvd-review week in huize Langens. Meivakantie en regen, de perfecte combi schreef ik toen al. Ondanks dat Mega Mindy vs Rox enorm populair was bij ons in huis werd ook Ghost Rockers seizoen 2 met open armen ontvangen!

ghost rockers seizoen 2

Ghost Rockers: de band met een mysterieuze muze

Eén ding moet gezegd: er zijn heel wat leuke series, en dan bedoel ik ditmaal niet de tekenfilmvariant, die Studio100 produceert waarvan de acteurs altijd een combinatie van Belgen en Nederlanders zijn. Mijn dochter van 7 laat stilaan de tekenfilms achter zich en kijkt liever naar ‘echte‘ series. Zo was zij al fanatiek volgster van Galaxy Park, nu is zij gefascineerd door Ghost Rockers en Nacht Wacht (als vind ik die laatste voor haar leeftijd wel randje, vrij eng).

ghost rockers seizoen 2

De Ghost Rockers is een jeugdserie die in 2014 is gestart en gaat over Mila, Jonas, Charlie, Jimmy en Alex die in de kelder van de school (een school voor Dansen, Acteren en Muziek: DAM) een stel instrumenten ontdekken die spontaan beginnen te spelen wanneer zij deze in hun handen hebben. Het zijn de geesten van de vermoorde bandleden de Freebirds. Een geheim dat de muzikale talenten met zich meedragen.

In Ghost Rockers seizoen 1 ontmaskeren zij de schooldirecteur, maar wie denkt dat hierdoor de rust wederkeert, heeft het mis. In Ghost Rockers seizoen 2, bij de start van het nieuwe schooljaar, blijkt Jonas spoorloos verdwenen. Een zoektocht naar hem en vier sleutels die hen toegang verschaft naar de bewijzen in een kluis, brengt de ontmaskering van de moordenaars van de Freebirds dichterbij. Het Zwarte Oog doet er echter alles aan dit te voorkomen. Een spannend avontuur, dat hier nog niet ten einde is want de dvd-box bevat maar liefst 2 dvd’s. Leuk detail is dat je op de site van de Ghost Rockers gitaarlessen kunt volgen!

Winactie Ghost Rockers seizoen 2

Heb jij ook een liefhebber van Ghost Rockers in huis? Doe dan mee met de winactie. Deel dit bericht via onderstaande social media knoppen en geef in een reactie aan wie we voor jou blij kunnen maken met seizoen 2 van de Ghost Rockers. De winactie loopt tot 20 Juni 2016.

Niet wachten op de winactie maar zelf bestellen? Dat kan uiteraard ook online.

 

ghost rockers seizoen 2

22 gedachten over “Ghost Rockers seizoen 2, een spannend vervolg, met winactie.”

  1. Gefeliciteerd Jan, jij bent als winnaar uit de bus gekomen dus dat rocken gaat wel lukken 😉 We hebben je een mailtje gestuurd!

 1. Avatar foto
  Jacques (Opa)

  met regenachtige logeerpartijtjes van de kleinkinderen grijp ik nogal eens mis qua DVD’s .. dit is een welkome aanvulling.. Ben benieuwd

 2. Avatar foto
  Jacques Leliveld

  met regenachtige logeerpartijtjes grijp ik vaak mis om het de kleinkinderen naar de zin te maken.. dit is wel een mooie aanvulling qua DVD’s.. ben benieuwd

 3. Avatar foto
  Michael noo

  Jullie zouden mijn dochter helemaal gelukkig kunnen maken met deze serie… De actie heb ik op fb gedeeld…(FB Naam is Michael Noo)

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven