GHOST ROCKERS, de idolen van de jeugd van nu

GHOST ROCKERS is helemaal hip and happening! Tenminste… als ik mijn kinderen mag geloven. Zelf had ik er nog niet eerder van gehoord, maar ik zit dan ook niet zo vaak op Nickelodeon, dus dat is niet zo gek 😉 .

In ieder geval riepen mijn kids, toen ik het over GHOST ROCKERS had, in koor: ‘JA!, die kennen we!’.

Wie zijn de GHOST ROCKERS ?

Om de papa’s en mama’s ook even een kleine update te geven 😉 … de GHOST ROCKERS draait om een groep vrienden op de beroemde muziek- en theateracademie het DAM: Jonas Van Loo droomt ervan gitarist te worden. Wanneer hij de kans krijgt om aan het DAM te studeren, grijpt hij deze met beide handen aan. Al gauw maakt hij kennis met de andere buitenbeentjes van de school: de excentrieke Charlie, de verlegen maar slimme Jimmy, de uitbundige Alex en de stoere, mysterieuze Mila. Het DAM blijkt een meer dan wonderlijke plek te zijn, wanneer Jonas en zijn nieuwe vrienden een ongelooflijk ‘geestige’ ontdekking doen in de verboden vleugel van de school. Voor onze vijf vrienden start een spannend avontuur dat hun leven voorgoed zal veranderen…

Kijk, dat klinkt als een leuke serie voor kinderen vanaf ong3veer 7-12 jaar. Dat mijn meissie 6 is mag de pret niet drukken, ze kent ze al volledig bij naam! In België is het al een regelrechte hit, maar ook hier in Nederland wordt er al flink gerockt! Wil je even checken wie de GHOST ROCKERS nu precies zijn? Check dan hun youtube kanaal!

Op 18 januari start op Nickelodeon het tweede seizoen. Kennen jouw kids GHOST ROCKERS nog niet, maar denk je dat ze het wel leuk vinden? Wacht dan nog even met seizoen 2, want seizoen 1 is hier te winnen! (en momenteel al met DVD-box verkrijgbaar in de winkels). Is toch leuker als ze eerst Seizoen 1 gezien hebben toch? Vanaf 5 februari is ook de nieuwste CD van GHOST ROCKERS: DE BEAT overal verkrijgbaar, met alle nummers van seizoen 2.

GHOST ROCKERS

Doe je mee met de winactie?

We verloten 2 pakketten. In ieder pakket zit de DVD-box van seizoen 1 en de cd. Like ons bericht op facebook en reageer even hieronder waarom het iets voor jullie is 😉 . De winactie loopt tot 30 Januari 2016.

 

 

 

22 gedachten over “GHOST ROCKERS, de idolen van de jeugd van nu”

 1. Avatar foto
  yinai cloostermans

  Ons zoontje van 4 is superfan!
  Hij verjaart bijna dus een kado van Ghost Rockers zou hij helemaal geweldig vinden! Duimen maar!

 2. Avatar foto
  Anneliese de Waal

  Geweldige win actie, ik doe graag mee voor mijn dochter Sam, zou ze geweldig vinden !!.

  Groetjes van Anneliese de Waal

 3. Nee deze serie kennen we nog niet, maar ik denk dat mijn dochter het zeker heel erg leuk zou vinden! Ze danst en zingt zelf de hele dag. We hebben zelfs van haar hoogslaper een theaterbed gemaakt incl rode gordijnen en theaterstoelen, zodat ze voor ons kan optreden

 4. Avatar foto
  Hubertine Soetens

  Mijn dochter kent ze wel. Deze zomer bij plopsa de panne geweest. Die dag traden ze toevallig op in net theater. Mijn meisje stond vooraan het podium te springen, want ze was eigenlijk te klein om het goed te kunnen zien. Maar wat heeft ze genoten. Ze zou dolblij zijn met deze prijs.

 5. Mijn dochter van 5 zou dit helemaal te gek vinden. Er gaat geen dag voorbij dat zij niet door het huis danst en zingt. Ook mijn zoon van 9 zal hier wel voor te porren zijn, want hij is een echte entertainer. Compleet met de meest gekke outfits en zelfbedachte liedjes huppelt hij door de woonkamer. Dus ik ben zeer benieuwd naar deze serie, ik had er nog nooit van gehoord.

 6. Avatar foto
  Hubertine Soetens

  Wauw nog geen reacties. In Nederland zijn ze nog niet zo bekend, maar bij mijn dochter wel. Veelvuldig wordt het op youtube opgezocht en bekeken. Afgelopen zomer zijn we naar plopsa de panne geweest en daar traden ze op in hun theater. Onze kleine meid stond vooraan het podium te springen om het te kunnen zien, want eigenlijk was ze te klein om eroverheen te kijken. Maar wat heeft ze genoten. Een dvd zou geweldig zijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven