Glamping in de natuur

Petitensuite = ook Tentensuite = ook Glamperen in luxe natuur

Petitensuite = een kleine broer van Tentensuite en blijft Glamperen in luxe natuur

En… met een zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Iets minder royaal, maar nog steeds lekker luxe! Echt een kleine kopie van Tentensuite, net niet zo royaal, maar zeker niet minder compleet en nog steeds met een geweldig comfort. Een maatje kleiner en daardoor voor maximaal 4 personen.

De tent.

De binnentent is 4 meter breed en 3,5 meter diep met een dakluifel met een oversteek van 2 meter. De houten vloer heeft een oppervlak van ruim 25 m2, niets mis mee dus. Dit zorgt ervoor dat de veranda ook in hun Petitensuite tenten blijft bestaan.

In de tent.

Maar hoe ziet zo’n tent er dan van binnen uit ?

Een ouder- en kinderslaapruimte gescheiden door een katoenen tussenwand. In de ouderslaapruimte staat een tweepersoonsbed van 140 x 200 cm met dekbed en kussen (net zo groot als bij ons thuis dus) en in de kinderslaapruimte een stapelbed van 90 x 200 cm ook met op elk bed een dekbed en een kussen. De kwaliteit van de matrassen is identiek aan die van de Tentensuite tenten. Dit omdat ze aan comfort niet willen inleveren en nog steeds overtuigd zijn dat een goede nachtrust onontbeerlijk is voor een fijne vakantie. En terecht!

Naar de leefruimte toe zijn de slaapruimtes open. Heel slim want hierdoor behoud de tent zijn ruimtelijke indruk.
In deze leefruimte is een volledig ingerichte keukenhoek met 4-pits kookplaat en een tafelmodel koelkast onder het roestvrij stalen aanrechtblad. Potten en pannen, servies, bestek, glazen en kopjes, alles is ruim voldoende aanwezig. Ook de waterkoker en de Senseo koffiezetter ontbreken niet. Helemaal af dus.

Elke ruimte in de tent heeft verlichting en in de leefruimte zijn stopcontacten aanwezig. Een steigerhouten tafel met 4 stoelen, 2 comfortabele ligstoelen en een ruime parasol maken het geheel compleet.
In het voor- en naseizoen is de Petitensuite tent voor 40 euro per nacht te huur met een minimum van 3 nachten. Vanaf 29 juni 2013 tot 31 augustus 2013 zijn de tenten uitsluitend per week van zaterdag tot zaterdag te huur.

Hebben we je niewusgierig gemaakt? Kijk dan gauw voor meer informatie op Tentensuite

1 gedachte over “Glamping in de natuur”

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven