GoedeKortingscodes: aanbiedingen van meer dan 1300 webshops!

Weet je nog, die goeie ouwe tijd? Toen je alles nog in een winkel kocht? En wekelijks de reclamefolders zat door te spitten? Voor sommige mensen zijn die folders nog steeds een soort ontspannende literatuur… Maar velen van ons shoppen ook meer en meer online. Wist je dat er een website bestaat waarop je ook de digitale aanbiedingen in een paar klikken voor je hebt? GoedeKortingscodes: het alternatief voor papieren reclamefolders. En shoppen met korting, daar zijn we in dit land nou eenmaal dol op 😉 .

Lees ook: Besparen op boodschappen: 13 tips om minder geld uit te geven

Kortingsjagers

Zie jij door de bomen het bos nog als je op zoek bent naar leuke aanbiedingen? Ik vind het persoonlijk wel eens lastig worden. En zeg nou zelf… iets voor de volle prijs kopen is eigenlijk tegenwoordig bijna niet meer nodig. Je bent haast een dief van je eigen portemonnee als je niet even verder kijkt. En dat gaat online met het grootste gemak zoals je weet.

Check bijvoorbeeld maar eens wat vergelijkingssites als je op zoek bent naar iets. Dan heb je al een aantal keuzes helder op een rijtje. Waar je je wel van bewust moet zijn is dat  niet altijd de beste aanbieder ook bovenaan staat in die situaties. Je weet wel hoe dat gaat toch? De aanbieders kunnen zichzelf in de kijker plaatsen door bijvoorbeeld extra te betalen voor een betere positie. Het  beeld van ‘de beste bovenaan’ gaat dan niet helemaal op. Niet dat dat wat uitmaakt, maar het is wel goed om in je achterhoofd te houden.

GoedeKortingscodes: besparen vanuit je luie stoel

Onlangs struinde ik wat op internet en kwam ik voorbij de website Goedekortingscodes en ik stond verbaasd over het aanbod wat ze daar hebben. Zij zijn van start gegaan in maart 2013. En inmiddels hebben ze een enorm aantal deelnemende webshops aangetrokken. Al meer dan 1300! En dan wordt het leuk natuurlijk. Dat betekent vanuit je luie stoel besparen zeg maar.

Hun doelstelling is om je dagelijks nieuwe kwalitatieve aanbiedingen te tonen die ervoor zorgen dat jij en ik geld kunnen besparen bij onze inkopen. En dan hebben we het niet alleen maar over hele bijzondere inkopen, nee hoor, maar ook gewoon de huis-tuin-en keuken zaken.

Zo kan je er bijvoorbeeld mooie cosmetica aanbiedingen vinden, maar ook parasols met korting kopen of voor minder geld een kaartje bestellen bij de Apenheul. Maar ook keukengerei, kleding, telefoons en ondergoed vind je met leuke kortingen hier. Door het enorme aantal webshops wat deelneemt zit er altijd wel een shop tussen die datgene levert waar jij naar op zoek bent, mèt korting.

Kortom, een hele handige verzamelsite maar top shops en top aanbiedingen. De moeite waard om die op te nemen in je favorieten. En ook nog eens veel makkelijker dan alle shops apart!

Lees ook: Consuminderen – besparen op geld én rommel – hoe doe je dat?

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top