Goodie Goodness; iedere maand een verjaardagsgevoel

Dól ben ik op verrassingen, altijd al geweest. Vroeger was ik een maand voor Sinterklaas überhaupt in het land was al hyper, de nacht voor mijn verjaardag sliep ik amper, en surprise eieren vind ik nog steeds spannend 😉 . Nog mooier dan het cadeau zelf vind ik het uitpak-moment, als je met een pakje, keurig ingepakt in een vrolijk papiertje, op schoot zit, nog zonder enig benul van wat er in dat mysterieuze doosje zit. Superblij werd ik dan ook toen ik de Goodie Goodness box mocht reviewen.

goodie goodness

Helaas heb ik geen man die mij met enige regelmaat verrast – eerlijk gezegd mag ik eigenlijk al blij zijn als hij mijn verjaardag niet vergeet. Jezelf verrassen valt natuurlijk ook niet echt mee, en daarom ben ik helemaal in mijn nopjes met de Goodie Goodness Box. Wanneer je bij Goodie Goodness abonnee wordt, kan je iedere maand een goedgevulde verrassingsbox verwachten. Alsof je elke maand een beetje jarig bent, we like! En je hebt er niet eens een romantische partner voor nodig…

Goodie Goodness, een verrassing op zich!

De producten in de boxen zijn stuk voor stuk ontworpen én handgemaakt door nieuwe, opkomende designers en geselecteerd door Goodie Goodness. Iedere maand komt een andere ontwerper aan bod. Dit zijn altijd kleine creatieve bedrijven of onafhankelijke artiesten. In de box van deze maand is dat Engel; een ontwerpstudio die van iedere gedekte tafel een feestje maakt. Dat wordt uitgelegd op een aparte kaart die in het pakket zit en informatie geeft over de producten zelf en de ontwerper die ze gemaakt heeft.

goodie goodness bordjes

In het doosje dat, ook makkelijk, door de brievenbus past, tref ik verder onder andere bordjes, rietjes, een feesthoedje en kaarten aan. Alles in leuke kleurtjes, een hip design en gemaakt van mooie materialen zoals papier, hout en vilt. De boxen worden bovendien aangepast aan het seizoen. Zo ontvang je in de decembermaand bijvoorbeeld een ‘kerstpakket’. De kwalitatief hoogwaardige producten die in de pakketten zitten variëren van sieraden tot schrijfwaren en woonaccessoires, en zijn dus handgemaakt. Daarom zit er in je verrassingsbox altijd wel wat dat van pas komt, of waar je simpelweg gewoon verliefd op wordt!

goodie goodness

Op de website van Goodie Goodness kan je zien wat er in de vorige boxen heeft gezeten. Sluit je een abonnement af, dan kan je dit per maand opzeggen. Als je dat wil kan je de verrassingsbox natuurlijk ook eenmalig uitproberen. Of, ook een idee, doe de box cadeau, want je hebt vast wel een vriendin die ook dol op verrassingen is! En welke vrouw kan nou geen maandelijks verwenmomentje gebruiken?

 

goodie goodness

2 gedachten over “Goodie Goodness; iedere maand een verjaardagsgevoel”

  1. Dat ziet er leuk en gezellig uit! Hier ook geen man die me (leuke) cadeautjes geeft… ik ga eens kijken op de website.. ben getriggerd 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven