Iedere maand weer opnieuw verwend worden met de Goodiebox

Wil jij jezelf -of iemand anders- echt verwennen? Dan is de Goodiebox heel waarschijnlijk wel iets voor jou. Heerlijk om eens per maand uit te kunnen kijken naar een nieuwe Goodiebox die door de post gebracht wordt. Een box vol met lekkere beautyproducten om uit te proberen en dat iedere maand weer, voor zolang je dat zelf wilt natuurlijk.

Ik heb even geleden de eerste Goodiebox ontvangen en bij het uitpakken ervan stond Lotte met glinsterende ogen naast me. Niet alleen grote meisjes maar ook kleine meisjes worden er dus heel blij van.

Ook een Goodiebox uitproberen? Meld je aan op de website.

goodiebox

Goodiebox abonnement voor maandelijks plezier

Mijn moeder had vroeger een abonnement op de Libelle en daar kon ze de hele week naar uitkijken. Zelf heb ik jaren geleden een abonnement gehad op een tijdschrift, maar omdat die tijdschriften na een paar weken nog steeds in het plastic zaten ben ik daarmee gestopt. Het abonnement van de Goodiebox, is echter een heel ander verhaal. Deze wordt bij binnenkomst direct uitgepakt om te zien wat er allemaal voor moois en lekkers in zit.

Het ontstaan van de Goodiebox

De Goodiebox is overgewaaid uit Denemarken en is sinds 2018 ook in Nederland verkrijgbaar. In Denemarken zijn de vrouwen zo enthousiast geworden van deze beauty box dat een uitrol naar Nederland niet langer op zich kon laten wachten natuurlijk.

goodiebox verpakking

Wat is de Goodiebox precies en hoe werkt het?

De producten die in de Goodiebox zitten wisselen iedere keer af en als het goed is blijft het voor de leden een verrassing wat erin zit. Voor € 24,95 per maand ontvang je iedere maand de Goodiebox in huis. In iedere box zitten 5-7 beautyproducten (waarvan minimaal 2 fullsize) die een totale waarde vertegenwoordigen van meer dan € 80,00 en soms wel tot over de € 100,00.

Na je aanmelding krijg je op korte termijn je eerste Goodiebox toegestuurd. Wat ik verder zo mooi vind is dat je heel eenvoudig een profiel aan kan maken waarbij ze de Goodiebox daar waar mogelijk op je profiel aanpassen. Je kan bijvoorbeeld aangeven wat je huidskleur is, wat voor type huid je hebt, wat voor kleur ogen en wenkbrauwen je hebt en ook over je haren kan je het nodige aangeven. Super natuurlijk, want niet iedereen kan dezelfde producten gebruiken en zo worden de huidverzorgingsproducten al op jou afgestemd.

Bij je allereerste Goodiebox krijg je ook nog een extra verrassing toegestuurd. In mijn box zat een serum waar ik al enthousiaste verhalen over gehoord heb en wat me heel nieuwsgierig gemaakt heeft.

Super als cadeautje, die Goodiebox

Heb je een vriendin die ook blij wordt van verzorging en beauty (welke vrouw niet eigenlijk?), dan vind ik dit persoonlijk een onwijs leuk cadeautje om te geven. Er zijn verschilende giftcards die je kan aanschaffen. Je krijgt deze dan zelf als een leuk cadeautje opgestuurd, zodat je hem kan geven voor bijvoorbeeld een verjaardag, of wat dan ook.

Diegene die de goodiebox giftward ontvangt, die kan hem online gewoon inwisselen en de beauty box wordt vanzelf opgestuurd. Nadat de giftcard ‘op’ is vindt er geen automatische verlenging plaats. Je zadelt je vriendin, zus of moeder dus verder nergens mee op. Ongetwijfeld worden zij ook fan… ze kunnen dan zelf een abonnement afsluiten als ze willen.

goodiebox adventskalender

De Goodiebox adventskalender

Update: november 2021

Dit keer ontving ik de Goodiebox Adventskalender vol met heerlijke producten waar menig hart sneller van gaat kloppen. Zo ook dat van Lotte 😉 . Natuurlijk had ik de insteek om de adventskalender van Goodiebox aan jullie te laten zien, maar Lotte kon het geduld niet opbrengen om iedere dag maar één pakje open te maken. Binnen no-time had ze dan ook alle 24 pakjes geopend.

gooediebox adventskalender review

Tijdens het ‘verdelen’ van de producten bleef er ook wat voor mij over. En wel de producten waar ‘anti-aging’ op stond. Het is zo’n lieverd, die dochter van mij 😉 . Gelukkig heb ik nog wat foto’s kunnen maken voordat er diverse beauty producten in haar stash weggestopt werden. Ik weet niet of iemand van jullie ook een pubermeisje in huis heeft? Maar als dat zo is begrijp je ongetwijfeld wat ik bedoel. Ik moet écht mijn eigen beauty producten (wel of niet van de Goodiebox) verstoppen om ervoor te zorgen dat deze dame er van af blijft.

Goodiebox adventskalender review, welke producten zitten er in ? Spoiler alert!

Ik ga niet alle beauty producten stuk voor stuk benoemen, dat is een beetje zonde natuurlijk, want het moet eigenlijk een mooie verrassing zijn. Maar als je het persé wilt weten kan je onderstaande foto heel goed bekijken.

Producten goodiebox adventskalender review

Je kan in ieder geval merken als Niré, Elemis, Mario Badescu en Ecooking verwachten in de Goodiebox adventskalender. Heerlijke eye patches bijvoorbeeld (volgens Lotte dan, want die had ze ingepikt), en ook een hele lekkere bodywash van Human + Kind met een lekker sinaasappelgeurtje. Een kwastje, concealer, nagellak (met glitters) en nog veel meer leuks staat je te wachten als je deze Goodiebox cadeau krijgt of zelf koopt.

Interesse? Hier vind je de Goodiebox adventskalender

Goodiebox adventskalender review

Het is een feit dat de Goodiebox gewoon een heerlijk cadeautje is om open te maken. Of je nu een maandelijkse Goodiebox in je abonnement opent, of je koopt de adventskalender voor jezelf. Het is en blijft een fijne traktatie. Voor jezelf, voor je puberdochter, maar ook voor je moeder of je zus. Het enige jammere aan de adventskalender vond ik dat deze aan de buitenkant een beetje saai is. Helemaal wit. Een kerstig printje erop had ik leuker gevonden.

goodiebox abonnement

Mijn Goodiebox review van het abonnement

Online kan je al de nodige reviews lezen over de Goodiebox, bijvoorbeeld op Facebook. Dat maakte mij nieuwsgierig om de box met beautyproducten ook eens zelf uit te proberen.

Je wordt al blij als de postbode je Goodiebox komt brengen, dat kan ik je vertellen. Bij het openmaken van je pakketje begint je hart sneller te kloppen, want hoe ziet de doos er deze keer uit? Niet alleen de inhoud is mooi namelijk, ook de Goodiebox zelf is een plaatje om te zien. Moet je kijken hoe deze versie eruit ziet, prachtig toch?

Het mag duidelijk zijn, de Goodiebox is een box om te bewaren. Naarmate je langer lid bent ontvang je met je abonnement niet alleen heerlijke producten om uit te proberen en te ontdekken, je kan ook eindeloos veel mooie boxen sparen om wat mee te doen in huis. Stapel ze op in de badkamer, of zet ze juist apart in je huis om kleinigheidjes in te bewaren. Wat jij wilt!

Mijn oordeel is duidelijk: ik was echt blij verrast, niet alleen met de inhoud, maar ook met de manier waarop het gepresenteerd wordt. Voor een beetje beauty-genieter is dit echt een leuk concept.

goodiebox review

De producten uit mijn Goodiebox

In mijn goodiebox zaten de volgende producten:

  • Rituals dry oil for body and hair
  • Vitamine C repair serum van Balance Me
  • Potje oogschaduw van Gosh
  • Zwart oogpotloodje met glitter van Lord & Berry
  • Bellápierre pro concealer palette
  • Als extra welkomstgift: Hyaluronic serum 200 van Evolve

De producten die in de Goodiebox zitten kan je veelal ook in Nederland gewoon bijbestellen. In de shop van de Goodiebox zelf (ja, je kan er ook losse producten bestellen) heb ik bovenstaande producten nog niet gevonden, maar dus wel bij andere webshops in Nederland. Heel fijn, want als je een product hebt gehad in de beauty box waar je erg tevreden over bent, dan kan je die in het vervolg ook gewoon nabestellen als je wilt.

Het enige uit deze Goodiebox wat ik zelf niet zoveel zal gebruiken is de pro concealer palette, daar ben ik niet zo van, alleen als ik echt een feestje heb dan wil ik dat nog wel eens gebruiken.

Naast de beauty producten en de mooie box zelf zit er ook nog een klein boekje in waar alle producten en het gebruik ervan uitgelegd staan. Zo weet je precies wat je ontvangt en waar het voor bedoelt is.

goodiebox ervaringen

Goodiebox ervaringen

De ervaringen die je op internet leest zijn over het algemeen uitermate positief. Ze scoren bij Trustpilot zelfs een 9.8 onder de gebruikers. Het lijkt voor Goodiebox een sport om haar klanten tevreden te maken en houden en doet een beetje Coolblue-achtig aan. De klant is koning.

Ben je een keer niet tevreden met een beauty box omdat die helemaal niet bij je past? Geen probleem, dan kan je hem gewoon terugsturen en krijg je je geld terug. Kijk, dit soort klantenservice, daar kan ik bij voorbaat al blij van worden. Ook al heb je het niet nodig, je weet vooraf al dat -mocht je onverhoopt een keer niet blij zijn- dat zo weer opgelost is. Top.

Lid worden van de Goodiebox

Lid worden gaat heel eenvoudig via de website van Goodiebox. No strings attached. Je geeft jezelf op en je krijgt automatisch die fijne Goodiebox opgestuurd. De maand erop wordt er € 24,95 afgeschreven en ontvang je er weer eentje.

Goodiebox opzeggen

Wil je stoppen? Opzeggen kan op ieder gewenst moment en er is geen opzegtermijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven