Graaien bij de Jumbo, ik doe mee aan de graaicultuur

Geen gesponsorde post hoor, maar ik wilde je even meenemen in de graai cultuur van de Schijndelnaren waar ik zelf ook uitgebreid aan meegedaan heb 😉 . Ik kreeg eind van de ochtend een tip van een vriendin van me (dankjewel Kim 😛 ) dat alles bij de Jumbo nu met 50% korting was in verband met de verbouwing die eraan zit te komen.

Graaicultuur in de supermarkt

Ik had me bedacht dat ik vanavond wel zou gaan, dan kon manlief ook even mee maar werd op andere gedachten gebracht door de opmerking ‘dan is alles al weg’. Ok dan. Make-up op en de deur uit. Ik laat op het laatste moment Frank nog even een boodschappenlijstje door appen zodat ik zeker weet dat we er goed over nagedacht hebben. Ik voel me gênant, waarom weet ik niet precies maar ik heb zelf een beetje met moeite met de graaicultuur, terwijl ik het ook zonde vind om het aan mijn neus voorbij te laten gaan. Dubbel gevoel zeg maar.

Afijn, ik bedacht me dat het misschien wel leuk zou zijn om het even op te nemen. Het is maar een kort filmpje, meer voor de fun en om even een beetje te oefenen met ‘mezelf’. Wel spannend, want mezelf zo op video zetten ben ik niet echt gewend, maar eens moet de eerste keer zijn.  Vind je het niks, dan sla je het filmpje gewoon over 😉 . Ben je toch wel een beetje nieuwsgierig, dan spiek maar even mee naar de graaicultuur en mijn onbehouden deelname eraan!

Binnengekomen in de Jumbo kom ik er trouwens achter dat de 50% korting alléén op de versproducten geldt en niet op de rest. Het boodschappenlijstje van manlief kan dan ook direct de prullenbak in want wasmiddel, koffie, bier, wijn en deo doen dus niet mee. En toch kwam ik thuis met een winkelwagen vol… voor de helft van de prijs 😉 .

Zou jij er ook speciaal voor naar de supermarkt gaan? Of laat jij het graaien aan je voorbij gaan?

7 gedachten over “Graaien bij de Jumbo, ik doe mee aan de graaicultuur”

 1. Toevallig had ik het er met een vriendinnetje vanmorgen over. Eens per jaar houden ze hier in DH een garageverkoop van een bekende schoenenwinkel. Er staan letterlijk enorme rijen voor de winkel en je mag alleen nar binnen als je een nummertje hebt getrokken. Geen doen bijna. Maar goed, het maakt dat we allemaal denken ‘ik MOET erheen, anders loop ik iets gigantisch mis’. Met als gevolg dat je een paar schoenen met korting koopt die het dan toch net niet zijn. Ik heb besloten er niet meer aan mee te doen. Hetzelfde geldt ook voor de Dolle Dwaze Dagen. Bijenkorf koopt speciale spullen op voor die drie dagen. Graaien, graaien en nog eens graaien…

 2. Ik zou er wel voor naar de winkel gaan als het niet alleen om vers producten zou gaan.
  Want dan koop je alsnog te veel en kun je de helft alsnog weg gooien…. Ben je ook meteen je korting kwijt .

  1. Joyce van de Pas
   Joyce van de Pas

   Bij de versproducten zat bv ook diepvries en gesneden groenten wat allemaal weer in de vriezer kan, dat scheelt ;).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven