Grafische prints uit New York

Ken je Dwell Studio al? Dwell Studio is een uber hip merk uit New York. De Canadese oprichtster Christiane Lemieux studeerde kustgeschiedenis en mode. Dit zie je zeer zeker terug in haar mooie ontwerpen.

Deze ontwerpen staan garant voor mooie grafische prints en hippe kleuren. Dwell Studio levert daarnaast een hoge kwaliteit. De artikelen zijn met zeer veel zorg voor kwaliteit en het milieu gemaakt. De artikelen bevatten geen schadelijke stoffen en voldoen aan alle criteria voor eco-vriendelijke producten. Zelfs de verpakkingen voldoen aan alle milieu eisen.

Dwell Studio komt nu met een mooie nieuwe lijn voor stoere boys; Galaxy. Een mooie grijze collectie van zeer zachte en comfortabele stoffen. Met hippe stoere prints van raketten en sterren. Maar op een manier die ook niet misstaat in je zorgvuldig gestylde woonkamer. De collectie bevat oa aankleedkussenhoezen, trappelzakken, boxkleden, slabbetjes, slaapzakken etc. Zoek je nog iets bijzonders? Neem dan snel een kijkje bij Felientje.

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven