Dé trend voor dit jaar: grappige kerstballen

Al jaren aan een stuk doe ik mijn best om onze kerstboom mooi te stylen. De laatste jaren in de kleuren wit, zilver, zwart en blauw. Heel mooi maar eigenlijk wil ik dit jaar iets anders en stiekem ben ik verlief geworden op de trend van nu. Namelijk grappige kerstballen voor in de kerstboom. Je ziet ze op verschillende plekken in de winkels hangen en ik laat je de leukste kerstballen zien waar jij helemaal mee in kerstsferen kan komen.

Grappige en leuke kerstballen zijn de nieuwste trend

Ik weet het zeker.. je kinderen gaan deze grappige kerstballen echt véél leuker vinden dan die kerstboom die je normaal gesproken tot in de puntje styled. En misschien jij zelf ook wel .Het is niet voor niets de trend op het moment toch? We willen allemaal wat ‘losser’ zijn met de kerst. Dat begon jaren geleden bij ons al met de foute kersttrui de foute kerstjurk en lekker chillen met die billen voor de tv op tweede kerstdag in plaats van strak in pak aan de dinertafel.

En nu is de boom aan de beurt.

Wat ik allemaal aan leuke kerstballen gezien heb voor in de kerstboom

Ik hou van kerst. En ik niet alleen, ook onze kinderen en Frank zijn er gek op. We hebben kerstverlichting buiten aan het dak van het huis hangen en dit jaar komt er ook een mooie verlichte kerstboom buiten in de tuin. En omdat wij 5 december niet meer vieren zijn we al vroeg in kerststemming. Vandaar ook dat ik er al over geschreven heb. Van de alternatieve kerstboom tot aan de houten kerstbomen en dan nu over de grappige kerstballen.

rookworst kerstbal en tompouce kerstbal van de HEMA

Grappige kerstballen bij de HEMA

De HEMA loopt voorop in deze trend en heeft al enkele jaren leuke en grappige kerstballen voor in je boom. Check bijvoorbeeld de rookworst en de tompouce. Regelrechte toppers van de HEMA en ook in kerstbal uitvoering beschikbaar. Het eekhoorntje is overigens ook super cute en zelf heb ik inmiddels de grappige rode wijn glas kerstbal al aan een houten kerstboompje hangen, samen met een champagneflesje natuurlijk.

Maar er is nog veel meer! Wat denk je bijvoorbeeld van dit grappige glazen muiltje, is dat geen prachtige kerstbal? En die zuurstok en sneeuwman zijn ook zoet toch? Maar ze hebben nog veel meer hoor. Van rode appel, tot roze teenslipperen tot zilveren Eiffeltoren, je kerstboom is nog nooit zo bijzonder geweest!

grappige kerstbal glazen muiltje

Ook toffe kersthangers bij de HEMA

Naast grappige kerstballen hebben ze ook hele leuke kersthangers bij de HEMA. Kersthangers van Takkie bijvoorbeeld, je kent hem toch nog wel? Dat zwarte hondje van Jip en Janneke!

Alle kerstballen van de HEMA, mooi, leuk, grappig en bijzonder vind je hier online of in de winkel natuurlijk.

grappige kerstballen trend

Leuke kerstballen bij de Xenos

De Xenos gooit het over een andere boeg met de grappige kerstballen. Je kan er om te beginnen kerstballen vinden ‘op kleur’ in een doosje met sets van 9 stuks. Dat ziet je wel vaker natuurlijk, van die sets kerstballen maar dat zijn dan altijd normale uitvoeringen in een bepaalde kleur. Bij de Xenos hebben ze er dit keer ook bijzondere kerstballen tussen zitten, zoals bijvoorbeeld huisjes, sneeuwvlokjes en autootjes.

Maar naast deze sets hebben ze (natuurlijk) ook gewoon grappige losse kerstballen in hun kerst assortiment zitten. Hierboven zie je een greep uit de bijzondere en leuke kerstballen die ze bij de Xenos voor je in petto hebben. Voor ieder wat wils, en laat ik erbij zeggen… dit zijn niet de enige kerstballen die grappig zijn hoor. Ze hebben er nog meer, maar ik vond dit wel een mooi en divers palet om je te laten zien.

Let op als je de kerstballen bij de Xenos online zoekt! Je ziet maar twee pagina’s waar lang niet alle kerstballen op staan. Maar als je op een grappige kerstbal klikt, dan krijg je ineens heel veel verschillende varianties te zien waar je uit kan kiezen. Denk dus niet zomaar dat ze allemaal op zijn 😉

Kerstballen bij de Kwantum

Ook de Kwantum heeft wat grappige kerstballen in het assortiment. Ook al is het assortiment beduidend kleiner dan bij de HEMA en XENOS, er zitten toch een paar leuke ballen tussen voor je kerstboom. En het is maar nét waar je naar op zoek bent natuurlijk. Heb jij een poedel in huis? Dan mag deze witte dame eigenlijk niet ontbreken in je kerstboom toch? Afijn, je hebt heel snel gezien of dat er een paar leuke en grappige kerstballen voor je tussen zitten. Dus blader gerust even rond bij de Kwantum.

Bekijk het kerst assortiment bij Kwantum online of in de winkel natuurlijk.

Grappige kerstballen

Fantastische grappige kerstballen bij Radbag

Ze zijn wat duurder bij Radbag, dat geef ik toe. Maar er zitten wel onmisbare items tussen als jij je kerstboom vol wilt hangen met grappige kerstballen. Ik trof hier bijvoorbeeld een frietzak kerstbal aan, maar ook een aperol spritz. Niet alleen heel leuk om in je eigen kerstboom te hangen, maar ook erg leuk om cadeau te geven aan een vriendin, of je zus bijvoorbeeld als ze een aperol liefhebber is.

Nog niet alle kerstballen zijn binnen, een aantal worden er nog verwacht. Maar leuk zijn ze wel, of niet?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven