Kan het geheugen van jouw puber ook een oppepper gebruiken? Zo los ik dat op!

Het leven van een moeder zit vol uitdagingen. Het leven van de moeder van een puber al helemaal. Onze zoon heeft dit jaar zijn basisschooltijd achter zich gelaten. Kleine jongetjes worden groot! Al zit de gemiddelde puber duidelijk nog in een soort tussenfase 😉 . Mijn ‘kleintjes’ worden wel steeds zelfstandiger, maar ik moet zoonlief nog regelmatig achter de broek zitten. Schoolboeken zijn ondertussen gekaft, maar mams moet er wel op toe zien dat ze ook iedere dag in de rugzak gepakt worden. Huiswerk wil nog wel eens spontaan verdwijnen en de spullen uit zijn etui lijken een heel eigen leven te leiden. Daarom gaat deze mama een grappige usb stick kopen. Liefst eentje die zó grappig is dat meneer er héél zuinig op is 😉 , want ook die staat op de inventarisatielijst van puberklassen.

grappige usb stick kopen

Extra geheugen: geen overbodige luxe voor een puber

Zelf heb ik al jaren mijn eigen trouwe usb stick. Een stukje extra geheugen kan ik zelf namelijk ook goed gebruiken, maar daar geef ik de zwangerschappen de schuld van. Dat zoonlief er tegenwoordig ook een nodig heeft wordt na twee weken voortgezet onderwijs al duidelijk. Of het nou verstrooidheid of laksheid is weet ik niet, maar mijn puber kan er wat van! Herkenbaar? Dan kan een usb stick uitkomst bieden. Al blijft het risico bestaan dat zelfs die na een dag of drie onvindbaar is 😉 . Dus ga ik voor een exemplaar dat zoonlief hopelijk niet uit het oog wil verliezen.

Grappige usb stick kopen met zoonlief

Ik ben heus niet in de veronderstelling dat ík de aangewezen persoon ben om voor mijn puber een gadget uit te zoeken. Die grappige usb stick kopen, dat gaan we dan ook samen doen. Kan hij naderhand ook niet zeuren dat ‘ie hem niet mooi vindt!

Gelukkig kunnen we er gewoon samen voor achter de pc kruipen en hoef ik niet met een mokkende puber de stad in. Wil je een grappige usb stick kopen, dan hebben wij een leuk adresje voor je gevonden. Ga er wel even voor zitten, want hun assortiment heb je niet 1-2-3 gezien, en het is nog maar de vraag of je puber vandaag in een besluitvaardige bui is.

Mama’s keuze

Normaal gesproken is het mijn taak als moeder om er op toe te zien dat de kids in hun keuzes niet alleen kijken naar hoe iets er uit ziet, maar ook of het praktisch is. Eén voordeel: dat is een usb stick sowieso. Voor één keer mogen we dus puur kijken naar hoe leuk de gadget eruit ziet. Dat ik en zoonlief verschillende dingen verstaan onder ‘een grappige usb stick kopen’ blijkt wel uit onze keuzes….

Oké, stoer is anders, maar ik vind dit exemplaar he-le-maal geweldig. Ik heb sowieso een zwak voor de Angry Birds. Bovendien zou zelfs mijn zoon dit felgroene varken niet snel kwijtraken. Helaas zit hij in een fase waarin alles dat ook maar enigszins kinderlijk lijkt geen optie is. Stel dat zijn vriendjes denken dat hij nog een kind is.

grappige usb stick kopen stripfiguren

De keuze van zoonlief

Zoals het een ware puber betaamt was mijn zoon het ook deze keer weer niet eens met mijn keuze. Blijkbaar zijn we van een grappige usb stick kopen toch overgeschakeld op een ‘stoere usb stick’. En ergens kan ik hem ook wel gelijk geven, want dit dingetje is toch wel heel cool. Veel te cool om kwijt te raken, zou je denken, een Maserati usb stick. Ik blijf duimen!

Herken je dat, dat je puber het nergens mee eens is? Gelukkig zijn er voldoende zaken waar je lekker in kan toegeven, zoals onder andere in dit usb stick gebeuren 😛

Meer lezen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven