Gratis e-calender: Werk in Uitvoering!

Wij weten als geen ander dat jij druk bent. Dat je iedere minuut van de dag gehaast bent of in gedachten alweer aan het organiseren bent. Werk in Uitvoering zeg maar. Net klaar met het een en alweer volop aan de gang met het ander. Om vervolgens in de avond uitgeblust te zijn. Geen zin te hebben om nog van de bank af te komen, in bed te duiken zonder je make up af te halen, en ga zo maar door. Wij werkende moeders hebben er een handje van om onszelf weg te cijferen en alsmaar klaar te staan voor anderen zonder er over na te denken dat ons kaarsje ook zo nu en dan aangewakkerd moet worden.

Om energie te kunnen blijven geven is het belangrijk om ook goed voor jezelf te zorgen. Met deze e-calender willen we je inspireren om goed voor jezelf te zorgen. Je me-time zeg maar. Op het gebied van werk, privé, huishouden, beauty en relaties vind je hier artikelen en tips, maar ook kleine wijsheden die je aan het denken zetten. Daarnaast heb je meteen een reminder als het gaat om belangrijke data in je leven. Alles ‘opgedeeld’ in de maanden van het jaar.

Een ideale calender om uit te printen en een mooi plekje in je huis te geven, zodat je de belangrijkste reminder niet vergeet…. JEZELF! Wil jij ook andere vrouwen attenderen op deze calender? Graag! Alle professionals die meegewerkt hebben aan deze calender hebben dat vrijwillig gedaan om iedere werkende moeder een stapje verder te helpen. Hier te bekijken en gratis te downloaden via Issuu.

 

Wij maken in onze blogposts gebruik van affiliate linkjes. Klik je door via zo'n linkje en doe je een aankoop dan ontvangen wij een kleine commissie. Dit kost jou niets extra, je betaalt de normale prijs voor het product. Wij ontvangen de commissie namelijk van de verkopende partij. Doe je een aankoop via een van deze linkjes? Dan wil ik je uiteraard heel erg bedanken! Ook al ontvangen we soms een compensatie voor blogs, we doen altijd ons best een eerlijke mening te geven over een product of onderwerp.

Over de auteur

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven