Green Jump

Green-JumpDat onze kinderen gezond opgroeien in een duurzame wereld, dat willen ze graag bij Green Jump. Ja, dat is inderdaad een meer dan levensgroot doel… Maar wel één waar ze dagelijks concrete invulling aan geven, zowel privé als zakelijk.

Bij Green Jump geloven ze dat , als je het verschil wilt maken, je grootse problemen het beste kleinschalig kunt aanpakken, op een toegankelijke manier. Zo maak je het jezelf en anderen zo makkelijk mogelijk om er langdurig iets aan te doen.

Al is het hebben van een duidelijke visie belangrijk, uiteindelijk gaat het erom dat je die vertaalt naar doen. Want pas dán kun je daadwerkelijk bijdragen aan de veranderingen die je graag wilt zien in de wereld.

Green Jump denkt groen

Green JumpGreen Jump is ervan overtuigd dat mooie spulletjes van hoge kwaliteit uitstekend samengaan met eco, bio en fair trade produceren, onder goede arbeidsomstandigheden. hun assortiment bewijst dat dat in de dagelijkse praktijk prima mogelijk is.

Wist je dat ze ruim 2.000 producten voeren van merken die net zoveel waarde hechten aan het combineren van duurzaam én mooi als Green Jump zelf? En dat maakt het een stuk makkelijker om een groen sprongetje te maken richting een duurzamere wereld. Doe je mee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven