Trendy de stad in of boodschappen doen

In het kader van geen plastic tasjes meer in de winkel krijgen en toch leuk voor de dag komen hier een inspiratiepost voor de leukste shoppers die er zijn. Zo’n model grote handtas die handig én mooi is voor het doen van je gewone boodschappen of juist voor een heerlijk dagje winkelen in de stad.

grote handtas, croco leer
Stockfoto van hippe shopper door Victoria Chudinova

Grote handtas, shopper of … wat gebruik jij eigenlijk?

Tot mijn grote schande moet ik bekennen dat wij een hele lade vol met van die lelijke supermarkt shoppers hebben liggen. En naast dat ze lelijk zijn zijn ze niet eens echt handig met die veel te lange lussen die ze ook wel handvatten noemen. Waarom dan een lade vol hoor ik je denken? Nou simpel… geen tas bij je hebben als je onverwachts een boodschap gaat halen. But no more!

Inmiddels heb ik al wel een hele leuke python shopper die ik zelf voor de echte grote boodschappen gebruik, maar ook een grote handtas lijkt me heel erg handig voor al die andere momenten dat je eigenlijk net wat meer ruimte in een tas nodig hebt. Hieronder wat inspiratie met betrekking tot tassen waar je mee voor de dag kan komen.

1. Shoppers met een retro tintje

Met lekker een beetje rondstruinen op internet kom je nog eens ergens. Zo vond ik bijvoorbeeld deze prachtige shopper van Tommy Hilfiger met een retro tintje. Misstaat niet als je boodschappen gaat doen, maar ook zeker niet als (extra) grote handtas voor een dagje weg. Je kan hem zelfs meenemen naar het strand, er past meer dan genoeg in! Ik vond deze shopper bij Brandfield.

Al verschillende keren heb ik bij de dokter stiekem zitten loeren naar een dokterstas. Ik vind ze er altijd zo heerlijk praktisch uitzien. Lekker groot en lekker stoer. Maar nog niet eerder zag ik zo’n dokterstas voor me om te gebruiken als een grote handtas. Totdat ik tegen bovenstaande tas aanliep op Pinterest van Mirjam Zwolsman.

3. Ted Baker shoppers

Ik vind eigenlijk het woord ‘shopper’ niet echt passen voor deze prachtige tassen van Ted Baker. Deze elegante grote handtas komt in heel wat verschillende kleuren zoals zwart, navy, grijs, maar ook heel mooi zacht roze. Met of zonder strikje. Maar stiekem is het juist het strikje wat deze Ted Baker shopper nu zo bijzonder maakt. Ze zijn super licht van gewicht wat natuurlijk ideaal is als je een dag de stad ingaat. Enige nadeel: er zit geen binnenvakje in. Ben je net als ik altijd je portemonnee en of je sleutels kwijt? Dan is een grote handtas met binnenvakje wellicht iets handiger.

leren shoppers
Bron: Etsy

4. Basic leren shoppers

Ook prachtig van uitstraling zijn exclusieve leren shoppers. Zo’n leren exemplaar heeft toch wel een heel exclusieve uitstraling vin dje hier? Ik hou van die cognac kleur gecombineerd met een ander tintje. Basic, stoer en toch elegant. Gevonden op Etsy.

handtas zelf naaien van spijkerstof
Bron: Pinterest

5. Grote handtas van spijkerstof

Als je zelf heel handig bent met een naaimachine kan je uiteraard ook zo’n leuke grote handtas zelf maken. Wat dacht je ban bovenstaande idee met spijkerstof? Ik heb zo ooit -in mijn hele jonge jaren- eens een jas voor mezelf genaaid van stukjes spijkerstof. Fantastisch project. Ik heb hem nooit aangehad want hij was veel te stijf, maar ach hé… het hield me van de straat 😉 .

Welk type grote handtas vind jij het mooiste?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven