Groupon; voor iedereen die van aanbiedingen en kortingen houdt

Op koopjesjacht willen we allemaal wel. Je bent Hollander of je bent het niet 😉 . En met website Groupon wordt het jagen op kortingen wel erg gemakkelijk gemaakt. Dagelijks komt Groupon met de leukste aanbiedingen bij uiteenlopende bedrijven met kortingen tot wel 70%. Heb jij er al eens geshopt?

Lees ook: Alle aanbiedingen van webshops in één overzicht? Het kan!

Wat is Groupon eigenlijk?

Omdat veel mensen van een aanbieding gebruik kunnen maken, kan Groupon ervoor zorgen dat ze flinke kortingen krijgt bij dat bedrijf. De deal gaat echter pas door wanneer een vooraf bepaald aantal mensen (bijvoorbeeld 20) meedoet. Gaat de deal door, dan betaal jij een mooie prijs voor het product, een etentje, de vakantie of een schoonheidsbehandeling.

Wat koop je bij Groupon?

Bij de website van Groupon heb je een overzicht van landelijke deals en de deals uit je stad. Woon je in Amsterdam, dan geef je dit aan en zie je direct de deals die Groupon heeft geregeld in en rond Amsterdam. Ook kan je kiezen voor aanbiedingen op het gebied van ‘travel’ en ‘shopping’ en zie je uiteraard ook de aanbiedingen die landelijk gelden.  Er is keuze in overvloed.

Daarnaast ontdek je restaurants waar je anders nooit zou komen en koop je sportartikelen voor de helft van de prijs. Voor je het weet heb je een romantisch weekendje weg in de Ardennen geboekt of laat je voor een spotprijs je ogen laseren. En zelfs voor een complete bruiloft kan je op de website van Groupon terecht! Ook kleinere producten worden voor een habbekrats aangeboden, bijvoorbeeld leren hoesjes voor de Iphone of nieuwe schoenen. Het loont de moeite om de website van Groupon regelmatig af te struinen en vooral de nieuwsbrieven in de gaten te houden.

Dat shopt lekker!

Zie je een aanbieding waar je gebruik van wilt maken, dan kan je direct zien of het al zeker is of deze aanbieding door gaat of dat er nog op meerdere kopers wordt gewacht. Je ziet ook hoe lang je nog de keuze hebt om op de aanbieding in te gaan. Het kopen gaat heel eenvoudig. Er staat namelijk een grote knop met ‘koop nu’ bij de aanbieding. Daarna gaat het bij Groupon zoals bij alle andere webshops. Je laat je gegevens achter en betaalt met Ideal, Creditcard, Paypal of American Express. Wanneer de aanbieding is afgelopen krijg je per mail een voucher toegestuurd en kan je gebruik gaan maken van de aanbieding.

Veel shopplezier!

Lees ook: Webshop te koop! Het wordt tijd om een andere weg in te slaan

Artikelen die algemeen zijn, of ingezonden zijn door lezers van ons, maar niet door een vaste blogger, die staan verzameld onder 'MamsatWork'.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar top