Haarbanden voor dames: als je haar maar goed zit

Ondanks het feit dat we met zijn allen een beetje beperkt zijn, mogen we toch niet klagen over onze ‘intelligente lockdown’. En dat doe ik dus niet! Maar er is wel één minpuntje: mijn lokken zijn inmiddels ook down. Enig model is ver te zoeken als ik de wilde bos pluis op mijn hoofd bestudeer. Als man zou ik het wel weten; even met de tondeuse eroverheen en klaar is Kees. Maar gelukkig zijn er ook voor ons vrouwen mogelijkheden! Zo zijn er meer dan genoeg leuke haarbanden voor dames verkrijgbaar. Die je gewoon vanuit je veilige lockdown online kan bestellen om je kapsel toch een beetje een nieuwe, frisse look geven. Hieronder vind je inspiratie voor toffe haarbanden voor dames én leuke manieren om je haarband te dragen!

haarbanden dames

Niet naar de kapper: de verknipte look zonder haar

We maken opeens allerlei dingen mee die ons nog nooit zijn overkomen. De kids kunnen niet naar school, bij opa en oma langs gaat niet door… Dat zijn de échte dingen waar we ons druk over kunnen maken. Maarre, ook een bezoekje aan de kapper zou inmiddels meer dan welkom zijn! Gelukkig duurt het waarschijnlijk niet zo lang meer voordat we dat weer kunnen doen.

Eerlijk is eerlijk, ik ben al niet echt een hele trouwe kapper ganger. Meestal stel ik het zo lang mogelijk uit. En daar was ik dus al een hele poos mee bezig, toen plotseling de corona crisis toe sloeg. Toen mensen spontaan wc papier begonnen te hamsteren, viel het kwartje. Dit was serieus! Niet dat ik nu ook spontaan een familie pak wc papier moest hebben… maar hoe moet het nou met die rare vormeloze bos krullen bovenop mijn hoofd?

Een aantal weken later is het er niet veel beter op geworden kan ik u vertellen, beste lezer. Maar ik zie weer een lichtpuntje: leuke haarbanden voor dames! Wie zegt dat alleen je mini-me een haarband kan dragen? Ook voor dames zijn er hele mooie haarbanden te krijgen en dito leuke manieren om de haarband te dragen!

Haarbanden voor dames; 10 manieren om ze leuk te dragen

Draag jij wel eens een haarband? Ook deze zomer is het weer een echte trend, haarbanden voor dames. En dat is mooi meegenomen nu we niet meer naar de kapper kunnen! Bekijk onderstaande exemplaren maar eens.

Bron: Pinterest

De makkelijkste; een sjaaltje als haarband

Leuk, hip en je kan er alle kanten mee op: gebruik gewoon een sjaaltje als haarband! Je kan gaan voor een sjaaltje dat je toch al in de kast hebt liggen. Of even lekker shoppen natuurlijk!

Bron: Pinterest

Bij H&M vind je al verschillende leuke sjaaltjes voor in het haar. Ook leuk: het sjaaltje verwerken in een mooie vlecht.

Bron: Pinterest

Gebloemde haarbanden voor fleurige dames

In tijden van crisis, en zéker als je haar ook nog eens niet helemaal goed zit, kunnen we allemaal wel wat extra fleurigheid gebruiken. Ga voor een bloemetje! Gebloemde haarbanden zijn helemaal hip en perfect voor alle dames die het leven nu even wat meer kleur willen geven. En het kapsel natuurlijk ook… Bovenstaande gebloemde haarbandjes en heel veel andere leuke exemplaren scoor je bij Ali Express. Enige nadeel is dus dat je er wel even op moet wachten…

Heb je nou geen zin om zó lang te wachten? Of liever gezegd: heb je dringend een noodoplossing nodig voor je crisis coupe? Dan scoor je bij Bol.com ook onderstaande hele leuke haarbandjes met bloemenprint. Er zit een knoop in die je zowel voor als achter op het hoofd kan dragen.

Brede haarbanden

Zoals je hierboven al een klein beetje ziet zijn brede haarbanden voor dames helemaal trendy! En ideaal om wat dooie puntjes onder te verstoppen, zullen we maar zeggen… Je moet wat ten tijde van crisis!

Ga voor een brede haarband in een effen kleur als je je je look een beetje basic wil houden… Of pak lekker uit en ga voor een wild printje!

Zelf dames haarbanden vlechten (van een oud t-shirt)

Heb je nou afgezien van dagelijks een bad hair day ook dagelijks zeeën van tijd over, dan hebben we hier nog een typisch win-winnetje voor je. Maak gewoon zelf je eigen hippe haarband! Helemaal niet zo moeilijk, en je bent er nog eens even lekker zoet mee ook.

Bovenstaand idee is afkomstig van Pinterest. Enne, als je toch tijd genoeg hebt, wil je ons dan een foto sturen van het resultaat? 😉

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven