Haarspeldjes als mode accessoire voor de kleine fashionista

Hoe fijn is het als je haar goed zit? Alle mama’s hebben daar wel een antwoord op 🙂 . Heel fijn! Als je haar maar goed zit, dan voel je je al gelijk een stuk zekerder van je zaak. En dat geldt ook voor het haar van dochtertje, nietwaar? Moeders zijn dan ook vaak naarstig op zoek naar de fijnste haarspeldjes.

En aangezien het oog ook wat wil, wordt er ook graag afgewisseld met de haarspeldjes. Nu heb ik thuis ook meerdere pogingen gedaan. Om te beginnen heeft dochterlief nogal springerig en pluizig haar als we niet uitkijken. Dus haarspeldjes erin is geen overbodige luxe. Wil het geval helaas dat ik een meisje heb wat nogal van ‘het zelf bepalen’ is. In de eerste jaren van haar jonge leventje had ik daar nog wel wat over te melden, maar tegenwoordig kan ik dat wel vergeten. Ze geeft geen krimp.

haarspeldjes

Haarspeldjes in plaats van een lage staart…

Haar huidige coupe is dan ook, dag in dag uit, een lage staart. Tot mijn grote teleurstelling want er is zoveel leuks te doen met haar haar. Mooie vlechten, een vlotte hoge staart, een leuke losse knot. Ik kan het wel bedenken. Maar nee… mevrouw wil alleen een lage staart. Haar haar strak naar achteren in een lage staart. Zonder haarspeldjes. En ik kan hoog of laag springen, maar helaas. Het blijft een lage staart. Zonder haarspeldjes 😉 .

Heb jij nou een meisje wat wel graag leuke haarspeldjes draagt, maar waarbij ze niet allemaal even makkelijk blijven zitten? Probeer dan eens No Slippy Hair Clippy uit. Een gegarandeerd succes. De haarspeldjes glijden niet uit het haar, zelfs niet bij het fijnste babyhaar. Hoe dat kan? Ze zijn helemaal bekleed met speciaal fluweel. Hierdoor blijven ze niet alleen uitstekend zitten, maar zijn ze ook nog eens uit te halen zonder dat de haren van jouw meisje breken. Ook heel fijn bij de kleintjes die nog niet zo’n enorme bos op hun hoofd hebben staan.

haarspeldjes

Als het aan mij lag dan zou ze wat vaker met zo’n mooi speldje in haar haren lopen. Ziet er super leuk uit en dan hangen die haren ook niet altijd in de weg 😉 .  Loopt jouw meisje er wel altijd als echt meisje-meisje bij? Zeker te weten dat je dan hier wat fashionable items scoort!  Dan zal ik die van mij nog wel eens aan haar lage staart trekken, kijken of ik toch nog wat voor elkaar krijg 🙂 . Wish me luck!

Hoe draagt jouw meisje haar haren het liefste?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven