Hair Clippy: de haarspeld die niet uitglijdt (zelfs al doet je meisje dat wel)

No_slippy_hair_clippy_brynnWat raak jij het vaakst kwijt? Je sleutels? Telefoon? Of staat er, net als bij alle dames met stip op 1: je haarspeldjes? We beginnen er allemaal al vroeg mee en komen er nooit meer vanaf. Het verliezen van elastiekjes en speldjes. Wist je dat daar een speciaal haarspeldje voor is uitgevonden? Bij Hair Clippy koop je haarspelden die niet uit het haar glijden!

Deze moet je echt eens proberen. Ze zijn niet goedkoop, nee dat niet, maar zeker weten dat ze op het eind van de dag nog in het haar zitten. Dus uiteindelijk ben je goedkoper uit dan met de speldjes die je mini-me aan de lopende band kwijtraakt 😉 . Want zeg nou zelf: die dingen zijn toch niet aan te slepen?

Lees ook: Kokosolie in je haar; mythe of wondermiddel?

Kleine meisjes, wilde plannen

Ook ik heb zo’n dochter die niet stil zit of staat. Zo’n spring in het veld die de hele dag door in beweging is. Fijn natuurlijk, maar ik vind het zelf ook wel eens leuk als ze er niet als een schoffie uitziet. Dat los ik dan dus maar op door haar haar met speldjes wat bij elkaar te houden. Niet te vaak een staart want dat wil madam niet. ‘Nee mam, mijn haren moeten los’. Maar een speldje, dat mag dan nog net.

In het begin (ja ook al toen ze heel klein was, gewoon omdat het zo schattig stond), hebben we wat af gesukkeld met de haarspeldjes die jullie allemaal kennen. Ten eerste zijn ze niet ‘kindvriendelijk’ doordat je ze op het hoofd vast moet klikken. Ten minste, in ons geval, want als ik ze tussen mijn vingers zou vastklikken dan zit het speldje te los en is het helemaal zo verdwenen. Daarnaast glijden ze snel naar beneden waardoor dochterlief er direct aan begint te trekken. Met het gevolg dat ze ze uittrekt en ze gelijk een dotje haar meeneemt omdat die allemaal tussen het ijzer blijven vastzitten… grrrr. Hoe ga jij om met de wilde lokken van je (soms net zo wilde) dochter?

No_slippy_hair_clippy_emilyHair Clippy haarspeldjes

En als ik ergens een hekel aan heb is het wel als die kleine tere haren al direct in het begin afbreken of eruit getrokken worden. Jij niet? Bij webshop Hair Clippy is dit echter niet het geval. Deze haarspeldjes komen uit Amerika en zijn super zacht. Ik hoor je al denken… ja hoor, super zacht, maar dan ben ik ze toch helemaal snel kwijt. Dat is alleen niet zo.

Deze haarspeldjes worden van top tot teen bekleed met fluweel waardoor ze zacht zijn, maar waardoor ze toch ook stevig in het haar blijven zitten. Raar, maar waar. De ‘weerhaakjes’ die in het fluweel zitten werken als een soort antislip. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van kindvriendelijke lijm, dus het is ook nog eens verantwoord. Prijstechnisch gezien komt het eigenlijk op hetzelfde neer… veel speldjes kopen die je kwijtraakt of een duurder speldje kopen wat je in ieder geval kunt blijven gebruiken!

Mijn eigen webshop

Vanaf het moment dat ik ze uitgeprobeerd heb waren we allebei blij. Dochterlief omdat ze de speldjes mooi vindt, maar ze absoluut niet voelt zitten. Waardoor ze dus ook niet irriteren. En ik omdat ze mooi blijven en daarnaast ook nog eens mee terug komen in het haar van mijn dochter na een intensieve schooldag of sportles. Dat ze er nu minder vaak uitziet als een schoffie beschouw ik als mooi meegenomen 😉 .

Ik was zelfs zó enthousiast over Hair Clippy dat ik besloot er mijn eigen webshop in te beginnen. Als wij er hier zo enthousiast over zijn, geldt dat ook voor andere mama’s én dochters, dacht ik. En dat was ook zo!

Webshop te koop

En óf andere mama’s (en hun meiden) enthousiast waren. In december 2015 ging onze website online en sindsdien voerden we collecties die uniek zijn in Europa. Fantastisch dat onze webshop het zo goed deed! Al voelde ik me soms net een postbode 😉 . Het versturen van pakketten werd een dagtaak. Mijn band met de medewerkers van het postkantoor werd iedere dag hechter 😉 . Tot ik nog maar één ding kon concluderen. Het werd allemaal een beetje te veel.

Met nog meerdere andere websites in de lucht te houden moest ik een keuze maken. Doorgaan met Hair Clippy? Of toch de knoop doorhakken, en onze webshop verkopen? Het werd dat laatste. Dus wat doe je dan? Je begint een uitverkoop, en hoopt dat iemand jouw ‘kindje’ net zo mooi vindt als jij en het met net zoveel liefde wil voortzetten. Daarom zijn de Hair Clippy’s nu te koop voor maar €1 per stuk! Dat ik daarmee nóg veel vaker bij het postkantoor nemen we voorlopig maar even voor lief… Oh, en wil er toevallig nog iemand een webshop kopen? 😉

Lees ook: De haren van je meisje vlechten? Jawel, jij kan het ook!

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven