Hair growth formula gummies; snoepjes voor gezonder haar!

Ik slik de gummies van Hair growth formula inmiddels anderhalve maand om te kijken wat dat doet voor mijn haar. En natuurlijk wil ik jullie daar dan ook graag wat meer over vertellen. De reden dat ik de gummies aan het testen ben is omdat ik niet tevreden ben over mijn haar. Ik heb (nog steeds) last van overmatig haaruitval vind ik. Inmiddels ben ik een beetje bang hoe dat over een jaar of tien zal zijn als ik er nu niets aan doe. Nu moet ik me er misschien gewoon niet zo druk om maken, maar zo simpel ligt dat niet. Het gezegde ‘als je haar maar goed zit’ geldt toch wel een beetje voor mij. Het heeft echt invloed op mijn humeur.

Via Facebook kwam ik een bericht tegen van Hairlust (een Deens haarverzorgingsmerk) waar ik door getriggerd werd. Kijkend naar de hoeveelheid positieve reviews die ze hebben werd ik nog nieuwsgieriger en vandaar dat ik dus nu hun gummies slik.

hair growth formula gummies

Hair growth formula gummies; wat is het en wat belooft het?

Allereerst ga ik in deze review even in op wat de Hair growth formula gummies zijn en wat ze beloven te doen. Laat ik maar bij het begin beginnen. Het uiterlijk. De Hair growth formula gummies zien eruit als overheerlijke snoepjes. En eigenlijk zijn het dat ook, maar dan zonder dat er suiker in zit. Moet je ze zien, het lijken net van die yoghurtsnoepjes! Die vind ik overigens ook bizar lekker. Gelukkig zijn deze Hair growth formula gummies niet alleen lekkere, maar ook zinvolle ‘snoepjes’.

Haarvitamines innemen voor gezonder haar

De gummies met Hair growth formula zijn eigenlijk gewoon kleine vitamine bommetjes. Fijn, want inmiddels is me wel duidelijk dat je gezonder haar alleen krijgt als je van binnen én van buiten je haren verzorgt. Ik neem volgens beschrijving 3 gummies per dag met een glas water zodat ik optimaal kan profiteren van deze voedingssupplementen. Uiteraard is dit een toevoeging op een gezonde en gevarieerde manier van eten en geen vervanging, zoals met alle voedingssupplementen. Ik probeer ook gewoon gezond te eten natuurlijk, maar we weten allemaal dat dit soms makkelijker gezegd is dan gedaan.

Hair growth formula gummies ingrediënten
Ingrediëntenlijst met hoeveelheden (per 3 gummies) en aanbevolen dagelijks hoeveelheid

Om mijn haar extra ondersteuning te geven, sterker en gezonder te maken en mijn haaruitval te verminderen kunnen extra vitamines in ieder geval geen kwaad. Daar ben ik van overtuigd. Zoals je op de ingrediëntenlijst ziet zitten de Hair growth formula gummies vol met vitamines en mineralen. Ik neem de belangrijkste even met je door:

  1. Biotine: wellicht de meest bekende vitamine als je het hebt over broos haar, broze nagels en eventueel haaruitval. Zoals je hierboven ziet is de hoeveelheid biotine enorm geconcentreerd in deze gummies. Positief dus voor je haar, maar ook voor je nagels en een gezonde huid.
  2. Vitamine A: deze vitamine is van belang voor de groei van nieuwe cellen. Je kan je voorstellen dat nieuwe cellen van belang zijn voor haargroei en haarherstel, dus vitamine A is onmisbaar. Bij vitamine A is het overigens belangrijk dat je in de gaten houdt dat je hiervan niet teveel binnenkrijgt. Deze gummies bieden de juiste dagelijkse hoeveelheid.
  3. Vitamine B: alle verschillende vitamine B varianten die er zijn zijn ook belangrijk voor een gezonde celgroei en daarom voor een gezonde haargroei. Ben je altijd oververmoeid? Laat je vitamine B gehalte eens checken! Droog, futloos en breekbaar haar is bijvoorbeeld een gevolg van vitamine B3 tekort.
  4. Vitamine C: deze vitamine helpt bij het aanmaken van collageen. Collageen is ook van belang voor je haren (en natuurlijk je huid). Over het algemeen is vitamine C een vitamine die je met voldoende fruit en groenten wel binnenkrijgt, maar wat extra’s is geen probleem.
  5. Zink: van belang voor de productie van eitwitten en celdeling en dus ook van belang voor je haar dat voor een groot deel uit eiwiten bestaat.
  6. Vitamine D: de rol die deze vitamine speelt voor je haargroei is niet volledig bekend, maar wordt wel in verband gebracht met haaruitval.
  7. Vitamine E: Net als vitamine C is vitamine E een antioxidant die de haarfollikels beschermt tegen vrije radicalen en die ook kan fungeren als een haarvitamine om de haargroei te stimuleren.
haarvitamines voor het bevorderen van de haargroei en tegen haaruitval

Review: wat doen de Hair growth formula gummies voor me?

Ik ben inmiddels anderhalve maand bezig met deze gummies van de Hair growth formula. Binnen deze periode heb ik het idee dat de haaruitval al minder begint te worden. Ik borstel niet dagelijks mijn haar maar als ik mijn haren was met shampoo of met cowash (gemiddeld zo’n tweemaal per week) en ik het doorkam lijkt er minder haar uit te komen dan ik gewend ben. Een positief effect dus en ik ben dan ook ontzettend nieuwsgierig hoe mijn haren er over anderhalve maand aan toe zijn.

Gemiddeld moet je zo’n drie maanden haarvitamines slikken om resultaat te kunnen zien. Dit laatste is niet zo raar natuurlijk, want je lichaam moet van binnen een soort opbouw van de vitamines krijgen voordat dit ook aan de conditie van je haar te zien is. Mocht je het zelf ook willen proberen, realiseer je dan dat één potje met gummies uitproberen niet zo zinvol is. Je moet je lichaam en haar minimaal drie maanden de tijd geven om te herstellen voordat je echt een oordeel kan geven. Lees ook vooral de overige reviews op Trustpilot.

Over zo’n anderhalve maand vul ik deze review dan ook graag aan met mijn aanvullingen tot dan toe 😉 . Vooralsnog heb ik in ieder geval goede hoop op een gezondere bos met haar. Als ik over drie maanden nog steeds tevreden ben ga ik ook eens kijken wat hun andere producten eventueel voor mijn haar kunnen betekenen.

Tip: om ervoor te zorgen dat ik de haarvitamines niet vergeet in te nemen heb ik het potje met Hair growth formula gummies op mijn bureau staan. Verder neem ik ze alledrie tegelijk in plaats van verspreid over de dag. Ook zo heb ik minder kans om ze te vergeten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven