Handgemaakt met liefde

Handgemaakte accesoires & decoraties zoals haarclips, haarclipborden, vogelhuisjes enz. vind je bij Ribelle’s Hoekje. Maar daarnaast hebben ze tegenwoordig ook sieraden waar ze een aparte afdeling voor geopend hebben. Sieraden en prachtige bruidsaccessoires. En joepie, ze willen dat met jullie vieren en geven daarom een mooie korting aan jou als lezer!

Daarom krijgt u tijdelijk 10 % korting op uw bestelling ongeacht welk bedrag. Gebruik daarvoor de  kortingscode welkom10. Maar dat niet alleen! Eigenlijk kennen ze bij Ribelle’s hoekje alleen maar extra op extra en voordeel op voordeel, want bij je bestelling zit ook nog een leuke attentie en bovendien zijn de verzendkosten binnen Nederland helemaal gratis!

Bij Ribelle’s Sieraden vind je sieraden die met liefde gemaakt zijn, en dat is te zien. Alles is handgemaakt. De sieraden zijn zowel voor volwassenen als voor de kleine dames onder ons. Slechts van enkele sieraden kunnen meerdere exemplaren gemaakt worden maar van de meeste is er maar één exemplaar. Uniek dus!

Naast deze sieraden vind je ook items voor bruidsmeisjes en communicantjes. Hele lieve en leuke accessoires om van die mooie dag een nog mooiere dag te maken. Alle reden dus om een bezoek te brengen aan Ribelle’s Sieraden

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top