Handgemaakte armbanden van MyThing

We laten ons graag inspireren door andere werkende moeders. Wat drijft hen en waar houden ze zich mee bezig? Deze keer vertelt Kim over haar passie van handgemaakte armbanden en haar bedrijf MyThing.

handgemaakte armbanden kimWie ben je en wat voor bedrijf heb je?

Hallo ik ben Kim. Ik maak speelse en eigentijdse (kinder)sieraden; MyThing, en verkoop de handgemaakte armbanden in mijn webshop. Momenteel bezig ik bezig de sieradenlijn verder op te zetten. Daarnaast ben ik getrouwd en mama van 2 kinderen. Senn, mijn zoon van 3 jaar en dochter Mette van 1 jaar.  Naast MyThing werk ik enkele dagen bij een advocatenkantoor.

Hoe verdeel jij je tijd tussen je werk en je privéleven, is er een balans ?

De weekenden en mijn vrije dagen zijn voor mij kids en gezin. Leuke dingen doen en genieten. Ik werk vaste dagen op het advocatenkantoor en daarnaast plan ik de werkzaamheden voor MyThing.

MyThing en mijn werk op het advocatenkantoor zijn twee totaal verschillende werelden. Juist de combinatie, de afwisseling van deze banen; het creatieve van MyThing en de rationele van mijn werk op het advocatenkantoor, maakt het leuk.

Het is druk….Ik heb mijn handen vol met mama zijn, mijn werk op het advocatenkantoor en ‘mijn eigen ding’, MyThing. Druk, maar zo leuk! Ik geniet met volle teugen. Voor alle drukke, lieve mama’s….wil je echt iets voor jezelf doen, is het je passie, dan zeg ik doen!!

Wanneer ben je begonnen met je onderneming, en wat was je drijfveer om voor jezelf te beginnen ?

Sieraden maken is een hobby van mij. Het is echt iets van mijzelf. Ik maakte geregeld voor mezelf of voor een cadeautje een sieraad. Door de vele ideeën voor handgeaakte armbanden is in september 2015 officieel het idee ontstaan van MyThing. Ik wil een eigentijds, speels en mooi sieraad maken. Met de achterliggende gedachten dat het draagbaar is voor elk moment en elke gelegenheid. Betaalbaar en wat niet in grote producties in de winkels te vinden is.

handgemaakte armbanden

Mijn passie voor MyThing en de handgemaakte armbanden

MyThing bestaat uit drie collecties; een collectie voor jonge en ervaren vrouwen; wikkelarmbanden, enkele lerenarmbanden en een mix&match collectie, allemaal handgemaakte armbanden. Daarnaast heb ik een kindercollectie en een collectie waarbij dierbare herinneringen kunnen worden vastgelegd in bijvoorbeeld een fotoarmband.  Elke sieraad heeft als basis kwaliteitsleder in combinatie met Designer Quality metaal.

De handgemaakte armbanden met foto’s erin zijn geheel zelf naar wens samen te stellen, zo heb je altijd een unieke armband die helemaal bij jou past.

handgemaakte armbanden

Waar haal jij je voldoening uit?

Het bedenken van de handgemaakte armbanden, het combineren van leer en metaal; het idee, omzetten  in een sieraad zoals ik het bedoeld heb en zoals waarbij in de foto armbanden een mooie herinnering in verwerkt is, maar het toch een eigentijds en speels, draagbaar sieraad blijft voor elk moment geeft mij voldoening en een goed gevoel.

En het idee voor de kindercollectie, Little Things, om met leer en DQ metaal diverse speelse armbandjes te maken is precies wat ik voor ogen heb. Ik wilde iets anders dan anders maken, in de trant van MyThing en zeer zeker met leer en dat is gelukt. De kinderarmbanden zijn lief, een tikkeltje stoer maar wel meisjesachtig.

De  collecties van MyThing ben ik continu aan het uitbreiden en mijn missie is om mooie, eigentijdse, speelse en liefdevolle sieraden te maken voor jong, er tussenin en oud. Deze verkoop ik in mijn webshop en natuurlijk kan je ook contact met me opnemen via facebook.

handgemaakte armbanden

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven