Een lichte uitstraling met authentieke handgemaakte accessoires uit Bali

Een tijd geleden kwam ik in contact met Britta van Simply Pure. Ik raakte op slag verliefd op de handgemaakte woonaccessoires die zij in haar webshop aanbiedt die onder andere uit Thailand, Bali en Marokko komen. Het concept van Simply Pure is ontstaan vanuit haar eigen passie voor licht en minimalisme in het interieur met een feel good touch gebaseerd op eigenheid van de bewoner.

Geïnspireerd door reizen en de natuur heeft Britta haar interieurmerk Simply Pure opgericht met collecties van verschillende culturen waarbij handwerk centraal staat.

Handgemaakte collecties woonaccessoires uit Bali, Marokko en Thailand

Vanuit hun passie voor reizen zijn de woonaccessoires die handgemaakt zijn toegespitst op landen als Bali, Marokko en Thailand. Vooral voor onze slaapkamer en buitenplek was ik precies op zoek naar deze uitstraling. Wij hebben zelf een witte slaapkamer met naturel en houttinten en daar heb ik bewust voor gekozen vanwege de lichte en rustige sfeer. Nog niet heel de slaapkamer is geschilderd omdat we nu beneden aan het verbouwen zijn, maar toch kan ik me dagelijks wentelen in het licht. Heerlijk vind ik dat.

Op zoek naar passende woonaccessoires kwam ik dan ook uit op de Juju (van oorsprong zijn dit hoeden) en een Papua schelpenketting uit Bali. Zij kunnen onze slaapkamer net dat beetje extra sfeer geven denk ik. Onderstaande foto’s zijn van Simply Pure en zeg nu zelf, deze woonaccessoires uit Bali zijn prachtig toch?

Papua schelpenketting met veren
Witte juju met veren en schelpen

Ik heb zelf dus de juju en de papua ketting en ik twijfel nog waar ik ze op zal hangen. Voorlopig zijn ze voor de slaapkamer, maar ik zou ook zo graag een boho sfeer onder de overkapping willen creëren. En deze woonaccessoires passen daar uitstekend bij, daar ben ik zeker van. Misschien dat er dus nog een aantal exemplaren toegevoegd gaan worden in de komende maanden.

Vooral onder de overkapping vind ik het mooi om te combineren met zo’n houten ladder waar je de papua schelpenketting bijvoorbeeld aan kan hangen. Een beetje zoals Britta hieronder gedaan heeft in haar badkamer. De ladder staat bij ons ook al onder de overkapping, dus ik ben al halverwege.

Hoe tof is het ook om dit te combineren met bijvoorbeeld de boho parasol, ook een van de woonaccessoires uit Bali.

Wandpanelen uit Thailand

Britta is met haar eigen merk gestart met maar één product; de handgemaakte wandpanelen uit Thailand. Prachtig houtsnijwerk in vierkant, langwerpig of rond formaat. Stuk voor stuk authentiek en uniek handgemaakt door kunstenaars uit Noord-Thailand.

Ben je zelf op zoek naar een bijzondere eye cather met een verhaal? Dan zit je bij Simply Pure goed met deze houten wandpanelen. Hang een paneel op aan de muur, zet hem als woondecoratie op je dressoir of plaats hem bijvoorbeeld achter je bank voor een bijzondere look.

Zoals gezegd heb ik de Juju en de Papua ketting nog niet hangen. Maar zodra ze hangen dan laat ik jullie op Insta en in dit blog uiteraard het resultaat zien! De kussentjes van Simply Pure met pompoms aan de hoeken liggen overigens al wel lekker op de bank in de woonkamer. Ik begin dus al een beetje in boho sferen te komen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven